Om Eminentor

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Hos Eminentor kan privatpersoner og bedrifter oversiktlig få tilgang til nøkkelinformasjon om ulike bankers tilbud når de er på jakt etter de beste banktilbud, lavere utgifter, skreddersydde bedriftsløsninger og bedre vilkår.

  Eminentor er en privateid ledende nordisk digital og personlig markedsplass som forener privatpersoner og bedrifter med våre samarbeidsbanker.

  Vår misjon er å være best-in-class innenfor våre virksomhetsområder gjennom en kontinuerlig innsats for å skape framgang for våre kunder og samarbeidsbanker, og vi skal sørge for et arbeidsmiljø som tilrettelegger for at våre medarbeidere forblir kompetente, trygge på seg selv og engasjerte for å yte best kvalitet til alle de er i kontakt med.

  Vårt mål er å være det foretrukne finansbyrået på det nordiske markedet.

  Vår strategiske fokus er først og fremst holdbar verdiskapning for våre viktigste målgrupper - våre kunder og våre samarbeidsbanker.

  Vi har en gjennomtenkt hensiktsmessig markedsføring. Vi gjør vårt beste for at du skal få en uovertruffen eminentor-opplevelse når du er i kontakt med oss - personlig eller elektronisk - kunde eller bank!

  Eminentor.no har privatpersoner og SME-bedrifter oversiktlig tilgang til nøkkelinformasjon om ulike bankers tilbud når de er på jakt etter de beste banktilbud, lavere utgifter, effektive løsninger og bedre vilkår. Eminentors ansvarlige finansrådgivere er hele tiden i dialog med bankene for å gjøre en så bra jobb som overhodet mulig for våre felles kunder. Vårt felles mål er at du som kunde skal ha bedre råd gjennom bedre økonomi.

  Eminentors IT bygger blant annet på prosesser som sikrer kvalitet, oversiktlighet, imøtegår krav om personvern fra Datainspeksjonen og dokumentasjonskrav fra bankene.

  Kostnadsfritt

  Det er kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor - ingen skjulte avgifter, ingen rentepåslag eller ekstra gebyrer. Når du søker hos Eminentor blir du vurdert på samme måte av banken som når du vender deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og få tilbud, og du bestemmer selv om du vil inngå avtale med banken eller ei.

  Samfunnsansvar

  Eminentor sponser Humanity First - en global hjelpeorganisasjon som aktivt arbeider for å lindre nød forårsaket av naturkatastrofer og menneskelige konflikter, samt arbeider for å styrke folks evne til å hjelpe seg selv.
  For å lese mer eller donere gå til: http://no.humanityfirst.org


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.