Karriere

4 Ledige stilllinger: Salgskonsulenter Forbrukerfinans

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Unik karrieremuligheter i suksessbedriften Eminentorfor bedre råd!

Daglig jobber Eminentor for å skape fornøyde kunder gjennom å tilby billige lånealternativer som bidrar til å forbedre våre kunders privatøkonomi.

 

Vil du  bli en del av Eminentor og bidra til fordel for det norske folks privatøkonomi?

 

 

Men vi mangler det viktigste av alt – DEG!

 

Akkurat nå utøker vi Forbrukerfinansavdeligen med 4 nye Salgskonsulenter – send en søknad hvis du mener at du er den rette for oss. Blir du ansatt, lover vi å gjøre vårt beste for at Eminentor blir den rette arbeidsgiveren for deg!

 

Arbeidsoppgaver Salgskonsulent

 

Vi ønsker at du gjerne har noen disse kvalifikasjonene

Hva Eminentor tilbyr

 

Om stillingen:

Arbeidssted: Sinsenveien 47A, 0585 Oslo

Type stilling: Fast stilling, Dagtid, Heltid

Antall stillinger: 4

Lønn: Fast+prov+bonus

Søknadsfrist 02.01.2017

Siste publiseringsdato 02.01.2017

Stilling ledig fra 19.09.2016

Stilling ledig til 02.01.2017

Søknad sendes Sinsenveien 47C, 0585 OSLO

Konvulutten merkes: Salgskonsulent Forbrukerfinans

Kontaktperson: Atif Sani

Mob: + 47 900 26 463

Mail: hr@eminentor.no

 

Om selskapet

Eminentor er en privateid ledende nordisk digital og personlig markedsplass som forener privatpersoner og bedrifter med våre samarbeidsbanker.

Vår misjon er å være best-in-class innenfor våre virksomhetsområder gjennom en kontinuerlig innsats for å skape framgang for våre kunder og samarbeidsbanker, og vi skal sørge for et arbeidsmiljø som tilrettelegger for at våre medarbeidere forblir kompetente, trygge på seg selv og engasjerte for å yte best kvalitet til alle de er i kontakt med.

Vårt mål er å være det foretrukne finansbyrået på det nordiske markedet.

Vår strategiske fokus er først og fremst holdbar verdiskapning for våre viktigste målgrupper - våre kunder, medarbeidere og våre samarbeidsbanker.

Eminentor-opplevelsen! Vi gjør vårt beste for at du skal få en uovertruffen eminentor-opplevelse når du er i kontakt med oss - personlig eller elektronisk - kunde eller bank!

 

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.