Eminentor og Bluestep Finans skal hjelpe kunden ut av økonomisk knipe til en bedre hverdag

2017-04-28

Eminentor starter samarbeid med Bluestep Finans i Norge.

Som agent for Bluestep Finans får Eminentor økt tilgang til bankens konkurransekraftige produktspekter innen boliglån og refinansiering med sikkerhet i fast eiendom.

BlueStep Finans tilbyr boliglån til låntakere som kan ha problemer med å få lån hos tradisjonelle norske långivere. I Norge har selskapet vært i drift siden 2010.

BlueStep har en viktig rolle for den langsiktige utviklingen av det skandinaviske boliglånemarkedet, ved å gjøre det mulig for flere låntakere å få tilgang til finansielle låneløsninger.

Som agent vil Eminentor jobbe integrert med Bluestep for å ta del av Bluesteps spisskompetanse innen boliglån til kunder som har fått avslag hos tradisjonelle lånegivere.

Transparent og løsningsorientert søknadsbehandling

Utgangspunktet for de to selskapenes samarbeid er å hjelpe kunder ut av økonomiske kniper til en så lav som mulig månedskostnad og stabil og forutsigbar privatøkonomi. Tett dialog med kunden, skreddersydde søknader og løsningsorienterte metoder er sentrale framgangsfaktorer i samarbeidet som skal føre til konkurransekraftige boliglånetilbud for kunder i økonomisk uføre.

– Dette utvikler Eminentors strategiske posisjon og differensiering i det norske markedet. Sammen med Bluestep sørger vi for å utvikle og ekspandere boliglånsmarkedet for nye kunder, sier Ahtesham Virk, Head of Global Strategic Relations.

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.