Easybank fortsetter sin satsning i Norge

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-19

- velger Eminentor som låneformidler

Bank skal være enkelt i Norge - det skal Easybank nå sørge for blant annet gjennom agentavtalen med Eminentor.

Banken har nylig lansert Easylånet som er et godt alternativ til kunder som trenger et lån uten sikkerhet.

Nytt navn - nytt fokus!

Banken har hatt lisens fra Finanstilsynet siden 2003, og skiftet i april 2016 navn fra Verdibanken til Easybank.

Easybank har konkurransedyktige produkter innenfor finansiering mot personmarkedet, organisasjoner og bedrifter. Fokuset er nå endret fra tradisjonell bankvirksomhet til forbruks- og bilfinansiering i tillegg til eksisterende utlånsportefølje.

Easybank er en solid bank og har en betydelig kapitalreserve.

"-Som låneformidler er vi på Eminentor opptatt av å tilby våre kunder ulike lånealternativer. Men samtidig er det viktig at kundene opplever rask saksgang og utbetaling av lån - helst på dagen. Easybank tilbyr digital signering med BankID og rask søknadsbehandlig for at godkjente lån bllir utbetalt på dagen. Vi har troen på at Easybank fokuserer på de rette framgangsfaktorer, og ledelsen på begge sider har gledet seg til å komme igang med samarbeidet, sier Ahtesham Virk, adm. dir, Eminentor"

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.