Eminentor flytter ut av 50kvm til 200kvm

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-04-28

Eminentor implementerer en egenutviklet crm løsning for bedre relasjonshåndtering av kunder og samarbeidsbanker

Eminentor har en målsetning om å effektivisere og levere bedre support til sine eksisterende og nye kunder og samarbeidsbanker. Et av initiativene har vært er å utvikle et kundesenter som er effektivt og en automatisert løsning for kundekonsulenter og rågivere som gir aktuell status på søknader i nåtid.

Eminentor er stolte av å annonsere at bedriften har lansert en egenutviklet CRM løsning, kalt CBART, Customer and Bank Relationship managament Tool.

Et av CBART systemets hovedformål er å støtte kvalitetssikret prosessering av lånesøknader raskt, og kostnadseffektivt. CBART er også et nav for automatisk og manuell kommunikasjon mellom kunder, Eminentors lånekunsulenter og samarbeidsbanker, og fungerer dessuten som et sentralarkiv blant annet for lånedokumentasjon.

Atif Sani, COO i Eminentor, er veldig fornøy og sier dette om det nye systemet:

«Fra en situasjon der kundenes lånesøknader ble manuelt koordinert internt hos oss fra start til utbetaling, har Eminentor, gjennomført et internt prosjekt for å fange og rapportere end-end statuser på søknader.

CBART er et fantastisk verktøy der vi på et sted kan håndtere søknader og kundehenvendelser som gjelder alle Eminentors produkter via samtlige markedskanaler.

CBART har direkte medført økt kapasitet hos oss på kundesenteret samtidig som vi har systemstøtte til å jobbe målrettet og systematisk.»

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.