Eminentor starter samarbeid med Bluestep Finans i Norge

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-19

Eminentor og Bluestep Finans skal hjelpe kunden ut av økonomisk knipe til en bedre hverdagSom agent for Bluestep Finans får Eminentor økt tilgang til bankens konkurransekraftige produktspekter innen boliglån og refinansiering med sikkerhet i fast eiendom.

BlueStep Finans tilbyr boliglån til låntakere som kan ha problemer med å få lån hos tradisjonelle norske långivere. I Norge har selskapet vært i drift siden 2010.

BlueStep har en viktig rolle for den langsiktige utviklingen av det skandinaviske boliglånemarkedet, ved å gjøre det mulig for flere låntakere å få tilgang til finansielle låneløsninger.

Som agent vil Eminentor jobbe integrert med Bluestep for å ta del av Bluesteps spisskompetanse innen boliglån til kunder som har fått avslag hos tradisjonelle lånegivere.

Transparent og løsningsorientert søknadsbehandling

Utgangspunktet for de to selskapenes samarbeid er å hjelpe kunder ut av økonomiske kniper til en så lav som mulig månedskostnad og stabil og forutsigbar privatøkonomi. Tett dialog med kunden, skreddersydde søknader og løsningsorienterte metoder er sentrale framgangsfaktorer i samarbeidet som skal føre til konkurransekraftige boliglånetilbud for kunder i økonomisk uføre.

– Dette utvikler Eminentors strategiske posisjon og differensiering i det norske markedet. Sammen med Bluestep sørger vi for å utvikle og ekspandere boliglånsmarkedet for nye kunder, sier Ahtesham Virk, Head of Global Strategic Relations.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.