Eminentor og Collector Bank starter samarbeid

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-05-05

Eminentor starter samarbeid med Collector Bank i Norge.

Som formidler av bank- og finanstjenester for Collector Bank får Eminentor økt tilgang til bankens konkurransekraftige produktspekter.

Collector Bank er en nordisk innovativ, digital nisjebank som tilbyr finansieringsløsninger for privat- og bedriftskunder. Banken er et selskap i vekst og har siden 2005 hatt en årlig organisk omsetningsvekst på mer enn 30 prosent, og en vekst i inntjeningen (før skatt) på mer enn 40 prosent.

Som formidler vil Eminentor jobbe integrert med Collector Bank for å ta del av bankens kompetanse innen lån og andre kredittjenester.

Kosteffektiv, pålitelig og rask søknadsbehandling

Utgangspunktet for de to selskapenes samarbeid er optimale IT koblinger til fordel for kostnadseffektive og pålitelige lånetilbud for kundene.

– Det gir økt mulighet for å tilby markedet og våre privatkunder de beste lånetilbud som oppfyller deres krav til ikke bare rimelige lånealternativ, men også svar på dagen, sier Ahtesham Virk, Head of Global Strategic Relations.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.