Låne penger til refinansiering av kredittkort

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Låne penger til refinansiering av kredittkort

Kredittkort har blitt en veldig vanlig å bruke til betaling og de aller fleste har et kredittkort i lommeboka. Når du benytter et kredittkort låner du penger fra kredittkortselskapet som selvsagt må betales tilbake innen avtalt tid.

Det er dessverre mange som havner i en luksusfelle med hyppig bruk av kredittkort. Når man bruker kredittkort og låner mer penger enn det man er i stand til å tilbakebetale ender man ofte opp i en ond sirkel hvor gjelden bare vokser. Det er også mange som benytter seg av flere kredittkort og som har utestående gjeld på alle kredittkortene. Derfor er det mange som mister oversikten over personlig økonomi og gjeld.

forbrukslån for refinansing av kredittkort

Er man i en slik situasjon kan det ofte redde økonomien å låne penger til refinansiering av kredittkort. Det virker kanskje litt rart å låne penger for å betale ned gjeld med det har ofte store fordeler.

Når du refinansierer kredittkort får du et nytt forbrukslån. Banken du inngår avtale om refinansiering med kjøper din gamle gjeld og gir deg et nytt forbrukslån. Med kun et forbrukslån og en gjeldsregning i  måneden får man ofte mye bedre oversikt og kontroll over egen økonomi, dermed blir det også mye lettere å lage en god nedbetalingsplan.

En annen fordel med å låne penger til refinansiering av kredittkort er at man ofte får en bedre rente, det kan man spare mye penger på i måneden og i løpet av hele låneperioden. Det er mange som har spart store summer på refinansiering av kredittkort. Med mindre utgifter i måneden har man ofte muligheten til å bli kvitt gjelden sin raskere.

Eminentor tilbyr refiansiering av kredittkort og forbrukslån. Vi samarbeider med flere banker i Norge og øker muligheten for at du skal få et bra tilbud. Det er enkelt å fylle ut søknadskjemaet og du får raskt svar. Søk i dag og se hvor mye du kan spare på refinansiering.  

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.