Låne Penger på dagen

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Låne penger på dagen

  Låne penger på dagen betyr at man får pengene inn på konto samme dag som man har søkt om forbrukslån. Det har blitt mulig å få forbrukslån på dagen ettersom hele søke og overføringsprosessen foregår over nettet. Med den nye teknologien slipper du dermed vanlig post og papirer for å få et forbrukslån. Du trenger heller ikke å oppsøke banken fysisk for å låne penger. Søk hos Eminentor i dag hvis du trenger forbrukslån, refinansiering eller kredittkort på dagen. Vi hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen for å låne penger.

  låne penger på dagen


  Det er mange forskjellige grunner for at folk trenger å låne penger på dagen eller et forbrukslån på dagen. Det kan være ting som er kritisk for hverdagen som bare må erstattes, det kan være alt fra dekk på bilen til et oppussingsprosjekt. Selv om du ikke har pengene klar på konto i en slik situasjon, kan du være heldig nok og låne penger på dagen via Eminentor. Det kan også være et kjempetilbud på en etterlengtet ferietur som du bare må bestille. Altså kan grunnen til å ta opp et forbrukslån på dagen være så mangt. Vi spør deg ikke om dine grunner til å måtte låne penger på dagen.

  Hos Eminentor har du mulighet til å låne penger på dagen uten sikkerhet og vi presenterer tilbud for deg fra opptil 6 av de beste bankene i Norge. På MinSide kan du selv se resultatet fra alle bankene Eminentor samarbeider med, her skal du også kunne velge et forbrukslån uten sikkerhet som passer best for deg. Du kan også velge å refinansiere fra ulike kredittkort og forbrukslån. samle sammen flere forbrukslån, eller få en bedre rente på bare ett lån for da å spare penger hver eneste måned. Det er tusenvis av mennesker som har spart penger på å refinansiere kreditter og forbrukslån via Eminentor. Det er lurt å sammenligne alle de ulike tilbudene som bankene tilbyr deg, disse er samlet på MinSide.


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.