×
Velkommen inn til en nyoppusset hjemmeside! Vi håper nettsiden er enda mer brukervennlig for deg som kunde!

Låne Penger på dagen anbefales ikke

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Låne penger på dagen anbefales ikke

Låne penger på dagen betyr at man får pengene inn på konto samme dag som man har søkt om forbrukslån. Vi på Eminentor råder våre kunder til å  ikke ta forhastede beslutninger når det gjelder å ta opp et forbukslån, for å unngå at man senere havner i betalingsproblemer. Det har blitt mulig å få forbrukslån på dagen gjennom mange av våre kokurrenter, ettersom hele søke og overføringsprosessen foregår over nettet. Med den nye teknologien slipper du dermed vanlig post og papirer for å få et forbrukslån. Du trenger heller ikke å oppsøke banken fysisk for å låne penger. Søk hos Eminentor i dag hvis du trenger forbrukslån, refinansiering eller kredittkort på dagen. Vi og våre låneeksperter  hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen for å låne penger som er tilpasset din privatøkonomi.

låne penger på dagen


Det er mange forskjellige grunner for at folk trenger å låne penger på dagen eller et forbrukslån på dagen. Det kan være ting som er kritisk for hverdagen som bare må erstattes, det kan være alt fra dekk på bilen til et oppussingsprosjekt. Selv om du ikke har pengene klar på konto i en slik situasjon, kan du være uheldig nok og låne penger på dagen som du senere ikke har økonomien til å betale tilbake. Via Eminentor sin sammenlikningstjeneste kan du være sikker på at du sjekker sjekker renten fra flere banken før du låner penger.  Det kan også være et kjempetilbud på en etterlengtet ferietur som du bare må bestille. Altså kan grunnen til å ta opp et forbrukslån på dagen være så mangt. Vi spør deg ikke om dine grunner til å måtte låne penger på dagen, men vi anbefaler at du tar deg god tid til å vurdere lånetilbud i forhold til din betjeningsevne.

Hos Eminentor har du mulighet til å søke om å  låne penger på den dagen det passer deg uten sikkerhet og vi presenterer tilbud for deg fra opptil 6 av de beste bankene i Norge. Tjenesten er tilgjengelig alle dager i uken. På MinSide kan du selv se resultatet fra alle bankene Eminentor samarbeider med, her skal du også kunne velge et forbrukslån uten sikkerhet som passer best for deg. Du kan også velge å refinansiere fra ulike kredittkort og forbrukslån. samle sammen flere forbrukslån, eller få en bedre rente på bare ett lån for da å spare penger hver eneste måned. Det er tusenvis av mennesker som har spart penger på å refinansiere kreditter og forbrukslån via Eminentor. Det er lurt å sammenligne alle de ulike tilbudene som bankene tilbyr deg, disse er samlet på MinSide.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.