Låne penger på dagen anbefales ikke

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Låne penger på dagen anbefales ikke

Det å skulle låne penger på dagen betyr at man får pengene inn på konto samme dag som man har søkt om forbrukslån. Vi i Eminentor råder våre kunder fra å ta forhastede beslutninger når det gjelder å ta opp et forbrukslån, for å unngå at man senere havner får problemer med tilbakebetalingen av lån. Det har blitt mulig å få forbrukslån på dagen gjennom mange av våre konkurrenter, ettersom hele søke- og overføringsprosessen foregår på nett, men etter nye forskrifter er det ikke lenger tillatt å reklamere med lån på dagen.

 

 

Med ny teknologi slipper du vanlig post og papirer når du søker om å få et forbrukslån på dagen. Du trenger heller ikke å oppsøke banken fysisk for å låne penger. Søk om lån hos Eminentor hvis du trenger forbrukslån, refinansiering eller kredittkort raskt. Vi og våre låneeksperter hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen med å låne penger på en måte som er tilpasset din privatøkonomi.

låne penger på dagen


Det er mange forskjellige grunner til at noen kan trenge lån på dagen eller et forbrukslån raskt. Det kan være ting som er kritisk for hverdagen som bare må erstattes, for eksempel et ødelagt kjøleskap eller et oppussingsprosjekt. Dersom du ikke har pengene klar på konto i en slik situasjon, kan du være uheldig nok og låne penger på dagen, som du senere ikke har økonomien til å betale tilbake.

Via Eminentor sin sammenlikningstjeneste kan du sjekke de effektive rentene fra flere forskjellige banken før du låner penger, slik at du kan velge lånet med best vilkår.

 

En annen grunn til at man ønsker å låne penger på dagen kan være at det er et kjempetilbud på en etterlengtet ferietur som man bare må bestille. Altså kan grunnen til at man vil ta opp et lån på dagen være så mangt. Vi spør deg ikke om dine grunner til å måtte låne penger i din søknad, men vi anbefaler at du tar deg god tid til å vurdere lånetilbud i forhold til din betalingsevne.

 

Hos Eminentor har du mulighet til å søke om å låne penger med hurtiglån uten sikkerhet og vi presenterer tilbud for deg fra cirka 8 av de beste bankene i Norge. Tjenesten er tilgjengelig alle dager i uken, og den er gratis og uforpliktende. På MinSide kan du selv se resultatet på din søknad fra alle bankene Eminentor samarbeider med, her vil du også kunne velge det forbrukslånet som pa

sser best for deg. Du kan videre velge å refinansiere gjeld fra ulike kredittkort og smålån, samle sammen flere forbrukslån, eller få en bedre rente på bare ett lån for da å kunne spare penger hver eneste måned. Det er tusenvis av mennesker som har spart penger på å refinansiere kredittgjeld og smålån via Eminentor. Det er lurt å sammenligne alle de ulike tilbudene som bankene tilbyr deg når du skal refinansiere gjeld, og hos Eminentor er disse tilbudene samlet sammen på MinSide.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.