Låne Penger

  •  Låne penger inntil 500 000 kr
  •   Få tilbud fra flere banker – samme dag
  •   Lån uten sikkerhet og fleksibel nedbetaling
  •   Ring 02453 - vi kan fylle ut søknaden for deg
Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

Låne penger

Å låne penger uten sikkerhet i eiendeler kaller man ofte et forbrukslån. Et typisk forbrukslån kan være mellom 1 000 kroner og 500 000 kroner. Som regel kreves det at man stiller bil, båt, hus eller annen eiendom som pant når man skal låne penger for å få lånet innvilget, men med et forbrukslån stilles ikke dette som krav til sikkerhet. Bankene tar en større risiko ved å gi ut forbrukslån på dagen til privatpersoner, dette fordi det stilles uten sikkerhet - derfor kan det være dyrere lånerenter på forbrukslånet.

Når du skal låne penger så ligger som regel effektiv rente mellom 6,9% til 25% - årlig, men kan klatre seg opp mot 40-tallet så fort det søkes om lavere beløp. Dette forekommer ofte ved refinansiering av kredittkort med under 50 000 kroner som sum. Mange faktorer har innvirkning på renten når man låner penger. Blant annet alder, økonomisk situasjon og betalingshistorikk. Bankene utfører alltid en kredittsjekk før de utbetaler et forbrukslån for å sikre at kunden har økonomi til å kunne håndtere renter og månedlige innbetalinger. Her ser banken etter betalingsanmerkninger og hvor mye kunden har hatt i inntekt de siste årene før du får låne penger.

Før et forbrukslån blir innvilget kan banken ofte be om dokumentasjon på siste skattemelding og lønnsslipp, men med dagens teknologi som flere og flere banker begynner å benytte seg av - lar det deg faktisk låne penger på dagen og bli utbetalt på din konto uten  dokumentasjonskrav. Når søknaden er godkjent kan søkeren legitimere seg og signere med BankID. Forbrukslånet blir som oftest utbetalt innen 1-3 virkedager, men det forbeholdes om at noen banker kan ha lengre behandlingstid. I følge jfr. §4 hvitvaskingsloven er bankene påkrevd å be kunden informere om hva formålet med forbrukslånet er.

Relaterad bild

Hva er kravet til søkeren?

 • Fylt 18 år
 • Må ha vært norsk statsborger i minst 2 år, men ofte kreves det om tre sammenhengende år
 • Årlig bruttolønn på minst 200 000 kroner
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Tre år levert lignet inntekt for selvstendig næringsdrivende

Mange av bankene tilbyr ikke forbrukslån før man er 21 eller 23 år, og noen opererer med høyere alder. Skal en kunde under 25 år få låne penger til et forbrukslån stilles det ofte krav om at man eier egen bolig. Det forbeholdes om at bankene har forskjellige retningslinjer for refinansiering av forbrukslån/kreditt.

Eminentor som sammenligningstjeneste:

Eminentor er en låneformidler som stadig flere bruker for å kunne låne penger med lavest mulig rente. Vi utsteder ikke lånet, men videreformidler kunders søknader til våre samarbeidsbanker. Eminentor er kommersiell og tar ikke betalt fra kundene. Formålet med å benytte seg av Eminentors tjenester er å innhente flere tilbud på forbrukslån fra våre samarbeidsbanker i én enkel søknad. Vi som låneformidler samler alle tilbudene på en enkel side som kalles for MinSide. Enten om du skal refinansiere dyre lån til en lavere lånerente eller må låne penger til et byggeprosjekt - kan du alltid søke og sammenligne gjennom oss i Eminentor.


Relaterad bild

Noen av Eminentors fordeler:

 • Tjenesten er helt kostnadsfri
 • Du mottar uforpliktende lånetilbud fra flere banker
 • Velg forbrukslånet som passer din økonomi
 • Banken betaler lånet til din konto

Trygt, enkelt og gratis

Som nevnt er vår sammenligningstjeneste kostnadsfri og det er ingen skjulte kostnader fra oss. Søker du forbrukslån hos Eminentor i dag, får du en enkel og rolig overgang til det nye lånet, enten det er refinansiering eller til andre formål. Eminentor hjelper deg med å få den laveste renten og månedssummen.

Vi har gjort det bekymringsfritt å låne penger for deg som kunde! Fyll inn en enkel søknad på en datamaskin, mobiltelefon eller et nettbrett. Deretter gjør Emientor jobben med å hente tilbud fra inntil 8 forskjellige banker. Våre solide samarbeidsbanker skal kjempe for å få deg som kunde og dermed vil bankene måtte tilby gunstige forbrukslån når du skal refinansiere. Eminentor er innstilt på å yte best mulig service for sine kunder, gamle som nye.

Allerede etter en times tid etter innsendt søknad vil dine første lånetilbud bli synliggjort på MinSide. Der kan du kan med en enkel oversikt se hvilke forbrukslån som har lavest lånerente og passer deg best til refinansiering.

En av våre kompetente lånerådgivere tar deretter kontakt med deg for å gjennomgå hvilket forbrukslån som er mest passende for deg og din økonomi. Etter det beste lånetilbudet er valgt signerer du gjeldsbrevet digitalt med BankID og innen 24 timer har du pengene på konto. Gratulerer, du har refinansiert dine dyre lån!

Vi tar forbehold om at noen banker i enkelte tilfeller kan ha lengre behandlingstid på søknader om forbrukslån.

Trygt, enkelt og raskt!


Relaterad bild

Det er smart å benytte seg av Eminentors sammenligningstjeneste

Du sparer tid ved å benytte deg av Eminentors tjenester når du skal låne penger. Grunnen til dette er at du slipper å søke fra bank til bank og fylle ut søknad etter søknad, du søker kun et sted med én søknad. Fordelen med refinansiering av forbrukslån er at du muligens kan spare 100- og ofte 1000- lapper i måneden. Det er 2-3 minutter for utfylling av en søknad verdt.


Eminentor har en av norges mest kvalitetssikrede, raskeste og enkleste låneprosesser. Vi sørger for at dine første lånetilbud blir synlige for deg på søknadsdatoen.


Grunner til å velge Eminentor

 •   Det er gratis og uforpliktende
 •   Velg beste tilbud fra flere banker
 •   Sammenligne rente og vilkår
 •   Kvalifiserte medarbeidere
 •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
 •   Lån uten sikkerhet eller pant
 •   Reduser kostnader
 •   Samle smålån og kredittkortgjeld
 •   Refinansier med bedre vilkår
 •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.


Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg igjen diitt Navn og Telefon nr under.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden bli fylt ut korrekt.