Låne penger uten sikkerhet

  •   Låne penger inntil 500 000 kr
  •   Lån med lavest rente
  •   Fleksibel nedbetaling inntil 15 år

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Det er viktig å vite forskjellene på lån med sikkerhet og forbrukslån uten sikkerhet før du skal låne penger av en bank eller refinansiere lån. Låne penger med sikkerhet betyr at du har noe med verdi som du stiller til sikkerhet for banken når du skal ta opp et lån, også kalt “pant”.

Dermed kan banken ta denne gjenstanden/verdien og selge den for å tjene tilbake pengene du har lånt, hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet. Det er en forklaring på denne prosessen som du kan lese på finanstilsynets hjemmesider.

For banken er det tryggere å gi ut lån med sikkerhet i og med at de vet at de får tjent tilbake pengene de har lånt ut, og man får dermed ofte relativt lavere rente når man skal låne penger med sikkerhet kontra et forbrukslån, altså et lån uten sikkerhet.

Det er selvsagt mulig å ta et forbrukslån uten sikkerhet, ulempen med det er at renten ofte er høyere. Fordelen med å låne penger uten sikkerhet er at det gir flere folk muligheten til å få et lån fra banken, det er nemlig sånn at ikke alle har en verdi de kan stille med som sikkerhet. Pengene blir også som regel raskere utbetalt i og med at å låne penger uten sikkerhet er en enklere prosess.

Forbrukslån kan være mer gunstig i en akutt situasjon hvor man trenger penger inn på konto raskt. Med forbrukslån er det ofte mulig å få låne penger på dagen.

Forskjellen for deg som skal låne penger er egentlig bare at renten ofte er litt lavere på et lån med sikkerhet, fordi begge lånene er like trygge for forbrukeren, men lån med sikkerhet er tryggere for banken.

låne penger uten sikkerhetlåne penger uten sikkerhetlåne penger uten sikkerhet

Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet og refinansiering lån, bruk vår lånekalkulator og søk idag.

Eminentor sammenligner tilbud fra flere av de beste bankene på det norske markedet som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Dette øker muligheten for at du skal kunne få det tilbudet som passer deg best.


Vi vil hjelpe deg med hele låneprosessen. Forbrukslån fra våre samarbeidsbanker vil bli utbetalt innen kort tid 0-5 dager, ofte samme dag.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.