Låne penger til ferie

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Låne penger til ferie

Det er mange som velger å låne penger til ferie i form av et forbrukslån eller kredittkort. Kanskje det er tilbud på en ferietur  du har drømt om en stund. Mange låner penger fordi de gjerne vil reise med familien mens barna fortsatt er unge, men problemet kan være er at du ikke har pengene klart på konto. forbrukslån eller kredittkort kan være løsningen, så lenge du er sikker på at du er i stand til å betale ned lånet innen avtalt tid.

Om det enten er forbrukslån eller kredittkort som lønner seg mest avhenger ofte av hvor mye ferien vil koste totalt for at du skal kunne reise til den valgte feriedestinasjonen.

Renten på et forbrukslån stiger ofte i samsvar med hvor lavt beløpet på forbrukslånet synker, derfor kan renten på forbrukslånet bli veldig høy på lave beløp. Det vil kanskje være bedre å velge et kredittkort i stedet for et forbrukslån hvis reisen vil koste mindre enn 50 000 kr totalt. En fordel med kredittkort til reise er at man ofte får reiseforsikring og det er veldig betryggende man er uheldig på turen.

låne penger til ferie

Låner penger til ferie for reiser til syden

Det er mange nordmenn som låner penger for å reise til velkjente områder i syden. Gran Canaria, Tenerife, Hurghada, Rhodos, Kreta er noen typiske steder nordmenn reiser til. Det er mange smarte tips som anbefales når det gjelder forbrukslån og låne penger til sydenreiser. Det er uansett smart å betale reisen med et kredittkort selv om du har penger til å finansiere ferien, dette er blant annet fordi at du ofte får inkludert reiseforsikring. Det mange gjør er å betale reisen med kredittkortet og dermed overfører penger til kredittkortet, dermed unngår man renter og benytter seg bare av fordelene med kredittkortet.

Lånt penger til ferier? Refinansier til et forbrukslån

Ofte har mange allerede samlet opp flere forbrukslån og andre kreditter iløpet av flere år. Er du en av disse så er det smart å søke om refinansiering. Selv om du har et veldig dyrt kredittkort eller flere forbrukslån, så kan du samle disse lånene til et forbrukslån hos en og samme bank. Dette vil redusere kostnadene og strukturere økonomien bedre. Hos Eminentor kan du samle opp dine lån til et bedre forbrukslån. Søk i dag og få veiledning fra en av våre dyktige lånerådgivere. Alle dine tilbud blir samlet på MinSide.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.