Samle smålån

  • Fyll ut søknaden
  • Sammenlign rentevilkår
  • Velg lånet med lavest rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Smålån er betegnelsen på lån uten sikkerhet som man tar opp for å finansiere småkjøp, for eksempel dersom du skal pusse opp, dra på ferie, kjøpe nye møbler, og andre lignende ting. Fordelen med å ta opp et eller flere smålån er at du kan bruke det på nøyaktig det du selv vil, uten at du trenger å informere banken om hva det skal brukes til. Smålån er det samme som et eller flere forbrukslån, bortsett fra at det er på en mindre sum, ofte på under 100 000 kr.

 

Smålån, delbetalinger og kredittkortgjeld har ofte høye renter og mye gebyrer. Det er derfor viktig å vite at du kan betale tilbake disse smålånene ganske fort, slik at du slipper å betale på dyre gebyrer over lengre tid. Smålån vil ofte ha lavere renter enn kredittkort noe som er en av grunnene til at mange velger denne typen finansiering, i tillegg til at det ofte også er lengre nedbetalingstid. Lånet passer dermed fint for deg som ikke ønsker et større forbrukslån, eller ikke ønsker å ta i bruk kredittkort. Smålån under 50 000 kr kan derimot være ganske kostbare, hvor noen har like høy rente som kredittkort.

refinansiering av smålån

Dersom du sliter med at du har tatt opp flere smålån, har mye på delbetaling, eller har kredittkortgjeld, kan det være en god idé å samle smålånene og resten av gjelden i et større lån. Dette kan du for eksempel gjøre ved å ta opp et forbrukslån. Ved å ta opp et større forbrukslån vil du kunne få oversikt og samle all gjelden på ett sted. Færre regninger vil gjøre det enklere å holde styr på hva du skal betale og når, noe som igjen kan hindre deg i å få flere betalingsanmerkninger eller lignende. Ved å refinansiere smålån kan du få lengre nedbetalingstid og lavere månedsutgifter. Det første en burde gjøre når en vurderer å refinansiere gjeld er å lage en oversikt over hvor mye man har utestående, og hvor mye man dermed vil ha behov for å låne for å kunne nedbetale smålånene.

 

Effektiv rente ved de fleste kredittkort ligger på 25% og oppover. Ved å refinansiere gjeld i forbrukslån med en effektiv rente på mellom 7,49% og 20% vil du kunne spare mye i lengden. Samtidig har du ofte termingebyr på hver betaling, så ved å samle alt i ett lån vil du kun ende opp med et gebyr på den ene betalingen, noe som kan være med på å spare deg mye penger. Hvis du for eksempel har 2 kredittkort og 2 smålån som alle har 50 kr i termingebyr hver måned tilsvarer det 2400 kr kun i gebyrer per år. Sammenlignet med et større forbrukslån med gebyr på 50 kr per terminbeløp, blir års-summen i gebyrer 600 kr. Ved å refinansiere smålånene dine kan du muligens bli gjeldfri raskere, ettersom renter og gebyrer vil kunne reduseres.

 

Det er også en mulighet å refinansiere smålån i et boliglån, noe som lønner seg ettersom boliglån er lån med de laveste rentene på markedet. Et boliglån er et lån med sikkerhet, og vil ofte være den beste løsningen for å komme ut av gjelden, dersom du har mulighet til å ta ut mer lån på bolig. Dersom man ikke har boliglån vil det å samle smålån i et større forbrukslån uten sikkerhet kunne hjelpe økonomien betraktelig likevel. Etter at du har fått et større lån, enten boliglån eller forbrukslån, betaler du ned smålånene dine, og går så videre til å kun betale ned på det ene lånet.  

For å sørge for at du får det beste mulige tilbudet til refinansiering vil det være viktig å sammenligne ulike alternativer. Vi i Eminentor kan som låneformidlere gjøre dette gratis og uforpliktende for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad hos oss, så vil vi sende den videre til våre samarbeidspartnere, som igjen vil komme med ulike tilbud på forbrukslån og refinansiering i forhold til din betalingsevne. Vi i Eminentor er opptatt av at vi skal spare din tid og dine penger, og samtidig finne det beste tilbudet på forbrukslån og refinansiering som passer dine behov.

 

Samle smålån ved hjelp av Eminentor og få bedre råd!

 

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.