Refinansiering - Samle dine smålån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Refinansiering - samle dine smålån

Det er fort gjort å ende opp med flere smålån, det kan være flere forbrukslån eller hyppig bruk av kredittkort. Med flere smålån blir det ofte dyrt å betale renten og gjelden på lånene. Oversikten over økonomien blir også svekket fordi man har flere regninger å betale i måneden, det kan være veldig frustrerende og mange sliter med å betale ned gjelden de har bygg opp med forbrukslån og kredittkort. Refinansiering kan være smart å vurdere hvis du er i en slik situasjon med flere smålån, forbrukslån og kredittkort.

Refinansiere små lån

Ved å samle smålån får man ofte en bedre renten enn det man har på gamle forbrukslån og kredittkortlån. Ved refinansiering sparer man ofte mye penger i måneden og gjennom hele låneperioden. Refinansiering, altså å samle smålån betyr i praksis at banken tar ansvar for dine smålån og gir deg et nytt forbrukslån. Med en regning i måneden angående gjeld og forbrukslån resulterer det ofte i mye bedre kontroll og innsikt over personlig økonomi.

Hos Eminentor kan du samle smålån og refinansiere. Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og øker muligheten for at du skal få et bedre tilbud på forbrukslån og forbrukslån til refinansiering. På MinSide kan du se alle tilbudene og selv velge tilbudet som passer deg best. Søk i dag og se hvor mye penger du kan spare på et nytt forbrukslån til refinansiering.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.