Refinansiering på dagen

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Refinansiere på dagen

  Har du altfor dyre forbrukslån med høy rente vil det lønne seg å refinansiere lånene. Hos Eminentor hjelper vi deg med å ta gode beslutinger for din økonomi. Det kan være et eller flere forbrukslån du trenger å refinansiere.

  Med dagens teknologi er det mulig å refinansiere forbrukslån på dagen. Det er veldig praktisk hvis du betaler unødvendig mye penger på lånene dine hver måned og trenger lavere kostnader ordnet på dagen.

  Refinansiering på dagen er mulig fordi hele prosessen foregår over nettet. Du slipper dermed å møte opp fysisk hos banken og styre med masse papirer og gammeldags post for å låne penger. Refinansiere på dagen er like enkelt som å låne penger på dagen. Søk refinansiering hos Eminentor og lån penger i dag for å spare en betydelig sum med penger hver eneste måned.

  Refinancing på dagen

  Hva er refinansiering?

  Refinansiering er å flytte ett eller flere forbrukslån og dyr gjeld til et annet og bedre lån. Refinansiering av forbrukslån er veldig lurt for å samle alle dine smålån til ett forbrukslån og samtidig spare penger. Du får dermed mye bedre oversikt når du bare får en regning og  betaler ned ett forbrukslån kontra mange forbrukslån. Når du låner penger til refinansiering får man ofte lavere effektiv rente enn det man hadde fra før, da kan man spare mye på å låne penger for å refinansiere. På MinSide hos Eminentor kan du sammenligne og velge det beste tilbudet helt selv.

  Det er mange som betaler unødvendig mye penger på forbrukslånene sine, selv om man enkelt kan spare penger på dagen ved å søke om refinansiering Eminentor og andre nettsider. Hos Eminentor får du god hjelp til å søke forbrukslån og samle dyr gjeld. Du får bra oversikt over de ulike bankenes tilbud på Minside. På Minside vil du kunne sammenligne nominell rente, effektiv rente, månedlige kostnader, nedbetalingstid og andre vilkår. Og du velger helt selv det tilbudet som passer best for deg.


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.