Refinansiering med hurtiglån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Refinansiere med hurtiglån

 

Har du altfor dyre forbrukslån med høy rente vil det kunne lønne seg å refinansiere lånene raskt. Hos Eminentor hjelper vi deg med å ta gode beslutninger for din økonomi, enten det er et eller flere forbrukslån, smålån eller kredittkortgjeld du trenger å refinansiere.

 

Med dagens teknologi er det mulig å søke om å refinansiere forbrukslån på dagen. Det er veldig praktisk hvis du betaler unødvendig mye penger på lånene dine hver måned og ønsker å få lavere kostnader raskt. Det er ikke alltid så lurt å søke om refinansiering på dagen, ettersom man da kanskje ikke tenker skikkelig over om man faktisk har betalingsevne til å betjene lånet og rentene, og kanskje man ikke vil klare å nedbetale lånet. 

 

Refinansiering på dagen er mulig fordi hele prosessen foregår over nettet. Med denne prosessen slipper du dermed å møte opp fysisk hos banken og styre med underskrift av papirer og gammeldagse metoder for å låne penger raskt. Det å refinansiere gjeld på dagen er like enkelt som å ta opp et vanlig hurtiglån. Søk refinansiering hos Eminentor og lån penger hurtig for å spare en betydelig sum med penger hver eneste måned fremover.

 

Refinancing på dagen

Hva er refinansiering?

 

Refinansiering er å flytte ett eller flere forbrukslån og annen dyr gjeld til et annet og bedre lån. Refinansiering av forbrukslån er veldig lurt for å samle alle dine smålån til ett forbrukslån og samtidig spare penger. Du kan dermed få mye bedre oversikt ettersom du bare får en regning i måneden og kun betaler ned ett forbrukslån kontra mange smålån eller kredittkortregninger. Når du låner penger til refinansiering får man ofte lavere effektiv rente enn det man hadde fra før, som vil si at man kan spare mye på å låne penger for å refinansiere gjeld. På MinSide hos Eminentor kan du sammenligne tilbud fra ulike banker og velge det beste tilbudet helt selv.

 

Det er mange som betaler unødvendig mye penger på forbrukslånene sine, selv om man enkelt kan spare penger ved å søke om refinansiering via Eminentor og på andre nettsider. Hos Eminentor får du god hjelp til å søke om forbrukslån og til å samle dyr gjeld. Du får en oversikt over de ulike bankenes tilbud på Minside. På Minside vil du kunne sammenligne nominell rente, effektiv rente, månedlige kostnader, etableringsgebyr, nedbetalingstid og andre vilkår. Det beste med tjenesten er at du velger helt selv det tilbudet som passer best for deg.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.