Refinansiere dyre lån

  •   Søk lån inntil 500 000,-
  •   Lavest rente forbrukslån, billån og refinansiering
  •   Søk kredittkort - inntil 150 000,- kredittgrense!

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Mange i Norge har kredittkort og forbrukslån i dag. Det er ikke ukjent. Høye renter kan være med på å ødelegge privatøkonomien til mange og det er derfor viktig at man vet fordelene med å refinansier dyre lån. Når man skal refinansier dyre lån kan man enten søke fra bank til bank, eller man kan sende inn en enkel søknad til en låneformidler som Eminentor for å få tilbud fra flere banker samtidig. Å refinansier dyre lån til forbrukslån med lavere lånerenter er veldig lurt.

Refinansiering av dyre lån har ikke vært praktisert i stor skala før de siste årene, og da spesielt gjennom sammenligningstjenester lik den Eminentor tilbyr.

Refinansiere dyre lån

Minimer rentekostnadene:

Ønsker du å spare 100- eller 100-lapper anbefales det sterkt at du refinansierer dyre lån gjennom Eminentor. Vi behandler søknaden din og innhenter tilbud fra opptil 8 forskjellige banker, slik at du kan lette de månedlige kostnadene med store summer og bli kvitt lånene dine raskere.

Gjennom sammenligningstjenesten til Eminentor kan du hjelpe deg selv til en bedre hverdag. Når man først har en del å betale på, så er det greit at man minimerer utgiftene så langt det lar seg strekke.


Refinansier smålånene dine i dag og gjør besparelser hver eneste måned!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.