Fordeler med å refinansiere

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Fordeler med å refinansiere

Det er mange fordeler med å refinansiere forbrukslån og/eller kredittkort. Man kan spare store summer og gjøre hverdagen mer oversiktlig.

Spar penger

Spar enda mer penger på å refinansiere dine forbrukslån/kreditter ved å bruke summen du sparer på å nedbetale forbrukslånet raskere. Det er viktighet i at man vet om sparemulighetene ved refinansiering til forbrukslån med lav rente, for det er tusener å spare. Benytt deg av en sammenligningstjeneste, lik den Eminentor tilbyr for å få en forenklet oversikt over de beste lånetilbudene fra våre samarbeidsbanker.

fordeler med refinansiere

Unngå inkasso

Etter du har refinansiert dine kreditter/forbrukslån blir det enklere å unngå inkasso. Dette fordi du vil betjene et forbrukslån med lavere lånerenter og ha langt færre regninger å forholde deg til - noe som er enklere å ha oversikt over. Om ønskelig kan man opprette en autogiro som nedbetaler forbrukslånet du refinansierte til automatisk. Da legger man gjerne ikke så mye merke til prosessen og du unngår inkasso.

Større lommebok

Når du refinansierer til et forbrukslån med lavere lånerente vil dine månedlige utgifter kunne reduseres betraktelig. Har du allerede trang økonomi der du så vidt strekker frem til neste lønning vil refinansiering av dine forbrukslån/kreditter være til stor hjelp i hverdagen.

fordeler med refinansiere

Bedre oversikt

Betaler du heller ned på et enkelt forbrukslån har du mye bedre oversikt over økonomien din. Det er ikke unormalt å glemme regningene når det hoper seg opp og noen kan fort overse de. Etter du har refinansiert til et billigere forbrukslån og en enkelt regning unngår du at fakturaen drukner under andre brev.

Spar store beløp på refinansiering

Det avhenger av din økonomiske situasjon og summen på det du skal refinansiere, men som oftest er det en selvfølge at du skal spare store summer etter refinansiering. Om du har 100 000 kroner i kredittkortgjeld og 100 000 i gjeld på et forbrukslån vil du kunne mer enn halvere dine månedlige nedbetalinger og rentekostnader.


Sammenlign bankene gjennom sammenligningstjenesten til Eminentor for å finne de beste refinansieringstilbudene mellom bankene - og spar penger i dag!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.