Refinansiering

  •   Søk uforpliktende inntil 500 000 kr
  •   Få tilbud fra flere banker
  •   Lån uten sikkerhet og fleksibel nedbetaling

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Refinansiering


Refinansiering
av lån er enkelt og greit å ta opp et lån for å nedbetale et eller flere lån. Det høres kanskje meningsløst ut, men det er store fordeler ved å gjøre dette så lenge man tar riktige valg.

Betaler man på flere lån og kredittkortgjeld, kan det være mye å holde styr på. Samtidig kan rentene være høye, spesielt på kredittkortlån.


Det kommer også mange månedlige gebyrer, og mange av disse gebyrene kan påføre unødvendige høye kostnader. Det vil vanligvis i en slik situasjon lønne seg å refinansiere lånene til ett lån.

Man kan også refinansiere på dagen, med dagens revolusjonerende teknologi (fintek) er det stadig flere banker som betaler ut samme dag.

Refinansier dyre lån.

Refinansier og spar pengerVed å refinansiere et lån samler du alle lånene til et lån som er mye enklere å holde styr på. Samtidig sparer du penger ved å unngå unødvendige gebyrer. Det er mye lettere for deg å lage gode avtaler med bare en lånetilbyder.

Hvorfor ikke samle alle lånene dine til et lån i dag med mye bedre rente med ett enkelt søk.

Renten på kredittkort er som regel alltid høyere enn på et forbrukslån, det kan derfor være lurt å samle det på et forbrukslån med lavere rente.

Refinansiering

Refinansier dine dyre forbrukslån og kredittkortgjeld


Vi hjelper gjerne alle kunder som har samlet på seg dyre smålån og kredittkortgjeld, ved at vi tilbyr deg lånetilbud med lavere månedlige lånekostnader. En bedre hverdagsøkonomi - rett og slett.

Søk idag og bli kvitt dyre lån og kredittkort - få en ny start på privatøkonomien!


Refinansiering av dine dyre lån kan hjelpe deg ut av økonomiske kniper, gir deg bedre kontroll og oversiktlighet ved at du samler flere lån til ett lån med lavere rente og lavere termingebyr i måneden - hvorfor betale mer enn du trenger?

Når din søknad om refinansiering er innvilget innfrir banken din gamle gjeld. Eventuelt overskytende beløp overføres til din konto.


Få en bedre avtale


Selv om du bare har et lån kan det også være fornuftig med refinansiering. Det virker kanskje litt rart og ta opp et lån for å betale det gamle, men det kan lønne seg for å oppnå bedre vilkår og en lavere effektiv rente enn det du allerede har. Det kan utgjøre betydelig forskjell på dine månedlige kostnader, og spesielt over hele låneperioden.


Formålet med refinansiering er at du skal ha lavere lånekostnader på din nåværende gjeld ved et nytt lån med lavere rente og lånekostnader.
refinansiering

Fremtiden for refinansiering


I dag er det vanskelig å unngå en og annen annonse for refinansiering. Faktisk kan man se det på nærmest samtlige nettaviser og på TV. I realiteten tar man opp et nytt forbrukslån for å nedbetale den gamle gjelden når man refinansierer og hovedforskjellen kan man se på rentekostnadene. 


Vanligvis blir det nye forbrukslånet overført til din konto og du må da gjøre resten av jobben selv med å betale ned de gamle gjeldspostene. Dette kan ta litt tid hvis man har gjeld hos flere banker. Det at du ofte må gjøre denne jobben selv har innvirkning på hvor høyt renta legger seg. Hvorfor? Jo, det er fordi bankene ikke med sikkerhet kan vite at du betaler tilbake den gamle gjelden din med det nye lånet og hvis det viser seg at du ikke gjør det vil din betjeningsevne gå ned. Banken kan rett og slett ikke være sikker på at kundene gjør som planlagt. Det betyr større risiko for banken og resulterer i høyere rentekostnader for deg som kunde. 


I utlandet er det andre metoder og regler for refinansiering. Vi trenger ikke å gå lenger enn til Sverige for å finne store forskjeller. I Sverige foregår refinansiering slik:


Du mottar tilbud på refinansiering fra banken, velger tilbud og venter på at banken skal betale din gamle gjeld. Du som kunde opplyser den nye banken din om hvilke gjeldsposter du har som skal refinansieres og dermed betales de ned av din nye bank med det nye forbrukslånet. Dette skaper sikkerhet for banken i og med at de kan vite med sikkerhet at pengene dine faktisk blir brukt til refinansieirng, og ikke at du bruker pengene på andre ting. Dette resulterer i lavere rentekostnader for deg som kunde, noe som kun har positive virkninger. 

Refinansiering

Markedet endrer seg i NorgeNesten ukentlig kan man lese artikler om forbrukslån. Den siste tiden har det ofte omhandlet endringer av regler og holdninger rundt forbrukslån. Både Regjeringen og Forbrukerombudet fremmer flere regelendringer. Et gjeldsregister er også på vei, noe som gir bankene et godt verktøy når de skal utrede kredittvurderinger av potensielle kunder. Viser det seg at kunden ha for mye gjeld og for lav lønn vil han/hun ikke få utbetalt penger. Dette gir enda mer sikkerhet for bankene, noe som åpner rom for mer konkurranse, samt. lavere renter for personer som ønsker å refinansiere eller søke forbrukslån. 


Hvis det viser seg at Norges forbrukslånsmarked beveger seg i lik retning som det har gjort i eksempelvis Sverige kan vi forvente at renta på forbrukslån går ned. I nettopp Sverige kan man få forbrukslån/refinansiering med effektiv rente helt ned på 3-4 prosent. I Norge får man knapt rentekostnader på under 9 prosent.

Billigere å refinansiere gjennom låneformidler?Det er mange som søker refinansiering direkte til bankene. Det er ingen dum tanke, men vit at det finnes bedre alternativer for deg. Ved å søke refinansiering gjennom en låneformdler øker du sjansene betraktelig til å få lavere renter. Grunnen til dette er - som du muligens har fått med deg allerede, at man sammenligner flere banktilbud fra flere kjente norske banker. Fordelen med å bruke Eminentor til å sammenligne banker er at du får alle tilbudene presentert side om side på din private "MinSide". På MinSide kan du enkelt velge tilbud og laste opp eventuelle dokumenter som banker kan kreve. 

Et enkelt svar på om det er billigere å refinansiere gjennom låneformidler er; Ja, absolutt!

refinansiering

Kostnadsfritt


Å benytte seg av en låneformidler er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Du betaler kun etableringsgebyr til banken du får refinansiering hos, noe annet er det faktisk ikke snakk om. Mange bruker tjenester som prisjakt.no til å sammenligne prisene på forskjellige ting. Det samme tilbyr vi, en sammenligning av bankene. Se hva de forskjellige bankene kan tilby og velg deretter tilbudet som er best. Spar mest mulig penger!

Minimumskrav til refinansiering:

  • Du er minst 18 år
  • Du har ikke betalingsanmerkninger
  • Minimum samlet bruttoinntekt er 200 000 kroner i året
  • Dokumentasjon på din og evt. medsøkers faste og variable inntekt
  • Noen av våre banker krever dessuten dokumentasjon som styrker din inntekt;  lønnslipp og selvangivelse
 Refinansiering

Hos Eminentor gjør vi vårt beste for å være din støttespiller under hele søknadsprosessen. Utifra en helhetsvurdering av din privatøkonomi kan du diskutere dine lånebehov med din personlige lånekonsulent. Du får gratis rådgivning i forhold til de gunstigeste refinansieringsalternativene for deg.

Du får hjelp med å fylle ut søknader, liste over hvilke dokumenter du evt. må legge ved for at din søknad skal bli så vellykket som mulig.

Les mer om fordelene med å refinansiere.

Min Side

Min Side gir deg 24/7 tilgang til alle dine lånetilbud, og din personlige kundekonsulent fra Eminentor hjelper deg med råd og tips hele veien.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.