MC Lån

Søk uforpliktende inntil 500 000 kr

  •   Fyll ut søknaden
  •   Sammenlign rentevilkår
  •  Velg lånet med lavest rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

MC Lån

Motorsykler er ofte dyrt å kjøpe, det er ikke alle som har pengene klart på konto og det å spare penger til en motorsykkel kan ta mange år.

Det er fint å vite at man har muligheten til å skaffe pengene til drømmesykkelen med et forbrukslån. Det kan være en god løsning, i stedet for å spare en fast sum i måneden kan du heller betale ned forbrukslånet og samtidig være eier av en motorsykkel.  

mc lån

Før du søker om forbrukslån til MC er det viktig å vurdere om du er i stand til å anskaffe et forbrukslån.

Det er også viktig å lage en god nedbetalingsplan. Det er enkelt å lage og man finner all informasjon man trenger med et kjapt søk på google. Nedbetalingsplanen må ta hensyn til at renten kan endre seg, med det kan må være godt forberedt på at man plutselig må betale et høyere månedsbeløp.


For å få best mulig tilbud er det lurt å søke forbrukslån hos flere banker, sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best. Eminentor gjør jobben for deg, du trenger bare å fylle ut en enkel søknad og vi henter inn tilbud fra flere banker. På Minside kan du se alle tilbudene og velge det forbrukslånet som passer deg best.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.