Låneprosess

  •  Bruk vår kalkulator, og velg søk nå.
  •  Få tilbud fra flere banker. 
  •  Velg lån med lavest rente på MinSide.
  •  Signer med BankId og få penger på kontoen.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Låneprosessen

Det er få, enkle steg hos Eminentor for å lånepenger eller refiansiere dine dyre lån/gjeld.

Hvordan starter man låneprosessen hos Eminentor.no?

1. Det første man gjøre er å scrolle ned på nettsiden til du finner sirklene og velger den hvor det står lån “søk nå”.
2. Deretter kommer du til en kalkulator der du velger om du skal ta opp et nytt forbrukslån eller om det er refinansiering av eksisterende lån/gjeld.
3. Hvis du skal ta et nytt forbrukslån velger du det beløpet du skal låne, velger nedbetalingstiden og trykker på søk. Dersom man skal refinansiere trykker man på valget for det.
4. Deretter velger du beløpet som skal refinansieres. Man kan også refinansiere og låne ekstra penger samtidig. La oss si at du skylder 300 000 kr, men trenger 100 000 kr mer. Da har du muligheten til å søke om 400 000 kr hvorav 300 000 kr av pengene går til refinansiering og 100 000 kr til annet bruk.
5. Som ved vanlig lån velger du nedbetalingstid og klikker på "søk nå".

Når man har trykket på “søk nå” kommer man inn på søknadsskjemaet hvor låneprosessen starter og man må fylle ut vanlig nøkkelinformasjon. Personnummer med alle 11 siffer. Grunnen kan være at bankene skal ta en kredittsjekk av deg eller at de skal verifisere personen som søker. Søknaden går ikke videre dersom man ikke fyller inn riktig personnummer. Etter det fyller du inn litt kontaktinformasjon og trykker deretter på “neste”.

laneprocess

På neste steg i låneprosessen fyller man inn litt informasjon om seg selv. Navn, adresse, hvor man jobber osv.

Neste steget i låneprosessen er å fylle ut informasjon om din økonomi, din inntekt og hvor mye du har i gjeld. All informasjon man fyller inn i skjemaet er viktig at er korrekt, fordi det er det banken bruker som grunnlag i henhold til å gi tilbud senere.

Videre i låneprosessen må du fylle inn kontonummer, slik at banken lettere kan overføre penger til din konto, noen banker har det som et krav før de gir et tilbud. Du har også mulighet til å fylle inn kommentarer på søknadsskjemaet hvis du ønsker det.

Når søknaden er ferdig fylt ut,  er det bare å trykke “send søknad”, slik at den neste delen i låneprosessen går i gang.

Etter denne enkle låneprosessen og når søknaden er sendt får kunden en sms og en epost med innloggingsinformasjon til Minside. Minside er et verktøy Eminentor tilbyr til alle kunder. På Minside kan du se resultatet av søknaden fra alle banker Eminentor samarbeider med. Her viser vi all informasjon du trenger for å låne penger. I denne delen av låneprosessen ser du som kunde hvilken bank/banker som har gitt avslag, hvilken bank/banker som har gitt tilbud og hva de ulike bankene evt har tilbudt deg. Som vilkårene for tilbudet, gjeldende lånebeløp, nominell rente, effektiv rente, nedbetalingstid, månedspris og om det er dokumentasjonskrav fra banken eller ikke. Nå kan rett og slett sammenligne de ulike banktilbud og trykk “velg” på det tilbudet som passer best for deg, så kan du gå videre i låneprosessen.

Ved registrering får du tilgang til MinSideVed registrering får du tilgang til MinSide. Tilgangskoden mottar du umiddelbart etter lånesøknaden er innsendt slik at du kan velge det beste tilbudet.
Vi formidler din søknad til ulike banker og innhenter de beste tilbudene.Vi formidler din søknad til ulike banker og innhenter de beste tilbudene. Alt blir samlet på MinSide som du enkelt kan håndtere fra hjemmet.
En av våre meget samarbeidsvillige kunderådgivere tar kontakt med deg for å gi deg tipsEn av våre meget samarbeidsvillige kunderådgivere tar kontakt med deg for å gi deg tips ang. bedring av din privatøkonomi.
Du mottar en epost fra banken med instrukser for digital identifisering og signering av gjeldsbrev med BankIDDu mottar en epost fra banken med instrukser for digital identifisering og signering av gjeldsbrev med BankID.
Banken betaler ut lånetBanken betaler ut lånet i løpet av 0-3 dager. Vær forbeholdt om at et fåtall av bankene kan ha lengre behandlingstid


Merk at det hender at bankene, ut i fra kredittsjekken kan gi deg tilbud uten dokumentasjon. denne typen av lån blir utbetalt veldig raskt og ofte iløpet av samme dag. Det anbefales å sammenligne pris på det beste tilbudet med det du betaler fra før. Dersom det er et nytt lån anbefales det å sammenligne hvilke av låne tilbudene som er best, deretter velge det beste lånetilbudet helt selv. Kunden kan også få hjelp til å dette ved å snakke med en av Eminentors rådgivere over telefon. 02453

Rådgivere hos Eminentor ringer alltid kunden som en del av låneprosessen etter at kunden har sendt inn en søknad, det kan være første eller andre dag etter sendt søknad. Kunderådgivere spør gjerne om låneprosessen går greit, om kunden har sett tilbudene og veileder kunden fram til utbetaling. Vi har fått veldig god tilbakemelding om våre kunderådgivere.

Etter kunden har fått tilbud og det ikke er bedt om dokumentasjon trenger kunden å signere avtalen med BankID, det er også mulig å signere på papir men dette tar lengre tid. Man kan også signere gjeldsbrevet man får av banken digitalt. Dette får man på epost. På eposten får man en link hvor man logger seg inn på samme måte som på BankID. Man må åpne gjeldsbrevet, lese brevet, lukke den og så bekrefte at man har lest den. Når dette er gjort er avtalen signert.

Etter avtalen er signert, avhengig av banken du velger, og om det var dokumentasjonskrav eller ikke, vil pengene være inne på konto fra 0-5 dager. hvis det er dokumentasjonskrav vil banken sammenligne din søknad med dokumentene, stemmer alt overens vil pengene mest sannsynlig bli utbetalt.  

Nå er låneprosessen ferdig.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.