Forbrukslån

Søk uforpliktende inntil 500 000 kr

  •   Få tilbud fra flere banker
  •   Lån uten sikkerhet og fleksibel nedbetaling
  •   Ring 02453 - vi kan fylle ut søknaden for deg

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Forbrukslån - Lån penger uten krav til sikkerhet:Eminentor
samarbeider med flere banker som tilbyr refinansiering og forbrukslån. Fordelen med at vi har flere samarbeidsbanker er at vi kan sammenligne bankenes tilbud og formidle tilbudene side om side direkte til deg via MinSide. Ved å benytte seg av Eminentors tjenester blir det nesten ikke enklere å refinansiere dyre forbrukslån/kreditter til forbrukslån med lavere rentekostnader.Vi anbefaler ikke å ta opp forbrukslån om man ikke vil klare å betjene rentene og månedlige innbetalinger. Har du derimot en plan på hvordan du skal betale ned forbrukslånet er det ikke noe i veien for at du kan finansiere et lite prosjekt eller en reise ved å benytte deg av et forbrukslån. Hvis man ikke har god nok økonomisk stabilitet minskes sjansene for at bankene innfrir et forbrukslån med lav rente.

Les mer om hva et forbrukslån er.

forbrukslån

Kriterier:

  • Fylt 18 år
  • Ingen gående betalingsanmerkninger
  • Minimum bruttoinntekt på 200 000 kroner i året


Hvorfor banken tilbyr lavere sum enn du søker om:Hvis man ved eksempel søker om 150 000 kroner til refinansiering og får tilbud på 62 000 fra en bank og 70 000 fra en annen, så er dette summene de har sett for deg at du kan klare å håndtere - som et øvre beløp. Derfor har inntekt mye å si. Tjener du godt får du bedre renter - og rett og slett et bedre forbrukslån.


Så ofte bør du søke refinansiering:Vi anbefaler ofte til våre kunder at de skal søke refinansiering 3-4 måneder etter de har fått utbetalt et forbrukslån. Dette er for at du skal kunne få en lavere lånerente i fremtiden og det er alltid lurt å prøve. Muligens kan du spare noen 100-lapper eller tusenlapper når du søker refinansiering hver 3-4 måned. Pengene du sparer på å refinansiere forbrukslånet kan du bruke til å betale tilbake lånet raskere og komme deg fortere unna lånerentene.


Eminentor - Gode råd for bedre rådMange nordmenn har hatt god nytte av sammenligningstjenesten til Eminentor, både med forbrukslån og lånekostnader. Vi gjør vår jobb for at våre kunder skal kunne velge forbrukslån med lavest mulig rente og velge bort dyre lån og lånekostnader.

Bankene tilbyr forskjellige varianter av forbrukslån. Forskjellene er vanligvis små, gjerne variasjoner på rente, totalt beløp, nedbetalingstid og formålet med forbrukslånet.

forbrukslån

Bruk forbrukslån til hva du vilEt forbrukslån kan du egentlig bruke til hva som helst. Det finnes ingen grenser for hva man kan benytte pengene til, men som en tommelregel er det anbefalt at man helst bruker pengene på noe man får noe tilbake for. Oppussing er et prakteksempel på dette. Tar du opp et forbrukslån for å pusse opp boligen din, enten det er bad, kjøkken, soverom øker det verdien på boligen. Dermed får du noe igjen for forbrukslånet.


Men, som nevnt - du kan bruke pengene på det du selv ønsker. Mange tar gjerne et forbrukslån når de skal ta en etterlengtet ferie. En ferie i seg selv kan man forsåvidt ikke kalle en investering i form av penger, men heller en investering i opplevelser og sinn. Mange har behov for å komme seg vekk fra en hektisk hverdag, nettopp fordi man er sliten. Ved å reise på en ferie vil du kunne legge fra seg både stress og jobb, og du kan slappe av uten at du har noe du må gjøre. 


Fleksibelt forbrukslånSkulle det intreffe at man må erstatte noe i boligen sin så fort det lar seg gjøre er det veldig greit å ha penger til overs, slik at man kan dekke kostnadene. Noen har oppsparte penger som de alltid har disponibelt hvis det først skulle bli behov for å bruke pengene. Andre har dessverre ikke muligheter til å spare penger, eller har rett og slett ikke gjort det. En mulighet man da har er å ta opp et fleksibelt lån, også kalt "flexilån". Et flexilån er et lån til forbruk som man kun betaler etableringsgebyrer for. Gebyret ligger ofte rundt 800 kroner, men kan både bli dyrere eller billigere, avhengig av hvilken bank du låner hos. 


Etter man har betalt etableringsgebyret vil man få overført penger til en egen konto hos den banken man har inngått avtale med, banken utbetaler lånet ditt til denne kontoen. Pengene som er disponert på denne kontoen, kan brukes på forbruk eller hva man selv vil, og har behov for. Det flotte med flexilån er at man ikke betaler renter for å disponere penger der, det er kun når du tar i bruk pengene at du betaler renter på det utestående beløpet. Det vil si at du kan ha flexiånet stående som en backup-plan hvis man akutt får behov for penger - uten at det koster deg noe ekstra. 

forbrukslån

Et kredittkort med lavere lånerenteSom regel er det gratis å ha et kredittkort og det koster ikke penger før man bruker det. Et fleksibelt lån fungerer på samme måte, men det er to store forskjeller:

  1. Man kan låne mye mer, opp til 500 000 kroner, noe som er mer enn hva man kan bruke på et kredittkort.
  2. Rentekostnadene er mye lavere, oftest like priser som et  forbrukslån. Flexilån lønner seg om man velger å benytte seg av pengene med en gang eller ha penger til gode.

Kort oppsummert; et flexilån er det samme som å ha et tomt kredittkort, med priser som  er like lave som et forbrukslån hvor det er lavere rentekostnader og større grense på lånebeløp enn et kredittkort.


Søk forbrukslån gjennom Eminentor - Spar tid og pengerDu sparer tid ved at du slipper å søke gjennom bankene hver for seg for å fylle ut forskjellige lånesøknader når du skal låne penger. Spar 100- og 1000-lapper hver måned etter refinansiering hos Eminentor. Vi sørger for at du får dine første tilbud samme dag som du søker. Benytt deg av Eminentor sin enkle, raske og kvalitetssikrede låneprosess - og spar penger.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.