Flexilån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Flexilån

Flexilån er i bunn og grunn det samme som et forbrukslån uten sikkerhet. Du får svar samme dagen som du søker om å låne penger med et flexilån. Pengene du får inn på konto kan brukes etter ditt ønske. Med et fleksibelt lån kan du betale ned forbrukslånet akkurat når du har muligheten eller når du selv ønsker. Flexilån har vanligvis en låneramme på 500 000 kr og hvor mye du får som din låneramme baseres på en personlig kredittvurdering av deg. Du velger selv hvor mye penger du vil ta ut så lenge du holder deg innenfor lånerammen og betaler månedlige renter og gebyrer som følger med det fleksible forbrukslånet. Du betaler kun rente som følge av hva du velger å ta ut fra lånekontoen.

flexilån

Når man tar opp et flexilån eller et forbrukslån spør ikke banken om hva pengene skal brukes til, og det er helt opp til deg om du vil oppgi det i din søknad om å låne penger. Grunnen til å låne penger med et flexilån kan være så mye. Det kan være at badet hjemme skal pusses opp eller det kan være tilbud på en etterlengtet ferie og du bare må gripe sjansen. Hos Eminentor kan du søke om å låne penger opp til 500 000 kr. Vi samarbeider med de beste bankene som tilbyr forbrukslån og refinansiering i Norge.

Flexilån til refinansiering

Flexilån kan også brukes til refinansiering. Har du flere smålån eller et lån med altfor høy rente kan det være sparsomt å bruke flexilån til refinansiering. Man sparer selvsagt penger på å få en lavere rente, og hvis du har flere lån vil du få mye bedre oversikt og kontroll over din personlige økonomi om du samler alle forbrukslånene til et større lån med lavere rente. Søk om refinansiering hos Eminentor i dag å se på Minside hvor mye penger du vil spare månedlig og gjennom hele låneperioden!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.