Båtlån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Båtlån

Båtlån er et lån til kjøp av båt som har gunstig rente, lang nedbetalings tid og enkelte banker tilbyr det uten pantsikkerhet.

Det kan belånes mellom 100 000 - 500 000 kr.

Et båtlån krever at:

  •   Du er minst 20 år
  •   Du ikke har betalingsanmerkninger
  •   Minimum bruttoinntekt er 500 000 kroner i året
Det skal også legges ved selvangivelse og lønnsdokumentasjon.
 

Eminentor har en av Norges enkleste, raskeste og mest kvalitetssikrede låneprosesser - i de aller fleste tilfeller sørger vi for at du får de første tilbudene samme dag så lenge du registrerer en komplett søknad før kl. 13.00 på helgefrie hverdager.

Min Side gir deg 24/7 tilgang til dine lånetilbud fra våre samarbeidsbanker.

Vi anbefaler at du venter med å velge blant dine tilbud til en av våre rådgivere kontakter deg.

Vi gir deg gratis rådgivning i forhold til hvor stort lån du bør søke, og kan også hjelpe til med hvilken bank du bør velge.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.