Lars sparte 32400,- ved å bruke Eminentors lånemetode

Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

Vi spurte *"Lars" om han kunne fortelle litt om hvordan han opplevde sammenlikningstjenesten fra Eminentor som han tok hjelp av for å refinansiere sine dyre forbrukslån og kredittkortgjeld

Fortell litt om deg selv

"Jeg er 25 år og selvstendig næringsdrivende innen betongbransjen. Bor i Harstad med min samboer."

Hvordan var privatøkonomien før du kom i kontakt med Eminentor?

"For å finansiere min plan om å bygge en hybel trengte jeg å låne penger. Men jeg fikk avslag av boliglånbankene, og tok opp 4 forbrukslån for å finansiere mitt hybelprosjekt. Men renten var dyr ved at jeg betalte rundt 25-30% på de lånene. Etter et år samlet jeg mine 4 lån og 1 kredittkort i en kjent bank. Der var rentekostnadene på 17%. Det var bedre enn før men fortsatt ikke helt i tråd med mine forventninger. Jeg hadde dessuten en ekstra kredittkortgjeld, som jeg var nødt for å ta for å avslutte hybelprosjektet."

Hvordan har hverdagen og privatøkonomien forandret seg?

"Det har blitt betraktelig bedre økonomisk sett. Jeg betaler 2700 kr mindre i måneden på mitt nye lån. Det er penger jeg kan bruke på andre ting. Min plan er å tilbakebetale mer på lånet slik at jeg kan korte ned lånets løpetid, og fortere bli gjeldsfri!"

Vi du anbefale andre å bruke Eminentor?

"Jeg er kjempefornøyd med Eminentor. Hos Eminentor blir det flere lånetilbud å velge mellom og dere virkelig konkurranseutsetter bankene mer enn andre aktører.

For meg som kunde er Eminentor en langt mer gjennomsiktlig tjeneste enn konkurrentene, og dere framstår som veldig åpne og ærlige. De personene fra Eminentor som jeg har vært i kontakt var svært hyggelige og kompetente. Eminentor har bidratt til å senke lånekostnadene mine som ingen andre.

At jeg i etterkant fikk en telefonsamtale med daglig leder viser at dere virkelig bryr dere og tar meg som kunde på alvor."

*Kundens navn er anonymisert. Imidlertid, er kundehistorien virkelig.
 

Lån fra 5 000,- til 500 000,-

  •   Søk lån inntil 500 000,-
  •   Få tilbud fra flere banker
  •   Personlig rådgivning på 02453

Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Du får du blant annet oppdatert informasjon om tilbud, lave renter og tips & råd til din epost.