– Velg bort dyre lån og lånekostnader

Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

Denne gratistjenesten har hjulpet mange nordmenn både med lån og bedre lånekostnader.

Det vrimler av nettsider som tilbyr forbrukslån og låneguider. Ikke alle er dessverre like profesjonelle, og det er ikke lett å luke bort aktørene som tilbyr dårlige vilkår og gir useriøse tips.

Derfor er det godt at det finnes tjenester som Eminentor. Selskapet formidler søknaden din til flere store og små banker og sjekker den laveste renten på markedet på dine vegne, helt kostnadsfritt.

– Flere og flere lånetakere har en profil som tyder på at de har lånt litt her og der. For mange blir det en større og større belastning for hvert nytt lån og man føler seg maktesløs idet man innser at endene ikke lenger møtes. En stor andel av våre kunder hadde det sånn før de kom til Eminentor og søkte om å refinansiere sine smålån og kredittkortgjeld. Idag har de lavere lånekostnader i måneden, bedre hverdagsøkonomi, kontroll og glede, forteller administrerende direktør Ahtesham Virk i Eminentor.

Slik fungerer Eminentor

Gjennom samarbeid med flere ledende banker, lykkes Eminentor å finne en bedre låneløsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én lånesøknad. Eminentor sender din søknad til ulike banker og innhenter de billigste og de beste lånetilbudene som du enkelt kan sjekke på din personlige Min Side. Du sparer tid og penger, og kan sammenligne rentene og vilkårene fra ulike banker og vurdere banktilbudet som passer best for din privatøkonomi. Tilbudene får du på dagen.

– Gratistjenesten fra Eminentor innebærer bare fordeler for deg som kunde. Vi sender din søknad til 6 banker i Norge som «sloss» for å ha deg som kunde. På under en time mottar du banktilbudene på din personlige kodesikrede MinSide hvor du kan sammenlikne tilbudene, og velge den banken som passer deg best, forklarer Virk.

Du velger det beste lånetilbudet, signerer gjeldsbrevet digitalt med BankID og innen 1-3 bankdager er pengene overført til din konto. Raskt, enkelt og trygt!

Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

Setter kunden i sentrum

Eminentor gjør sitt beste for å være din støttespiller under hele søknadsprosessen. Du blir derfor kontaktet av en dyktig kundekonsulent som hjelper deg kostnad med råd og tips hele veien.

– Vi setter kunden i sentrum, og jobber aktivt med å kvalitetssikre alle kontaktpunkter i søknadsprosessen. Vi sier aldri NEI til en tjenesterelatert henvendelse fra en kunde. Du kan for eksempel få hjelp med å fylle ut lånesøknaden sin på telefon, chat eller mail, eller å elektronisk laste ned dokumentasjon fra Altinn. For oss er det viktig at du som kunde opplever at du er i trygge hender. På grunn av vår ekstreme kundefokus får vi veldig god feedback fra kundene og det synes vi er svært hyggelig, legger Virk til.

Velge bort dyre lån og spare penger

– Eminentor skaper muligheten til å velge forbrukslån med lavest mulig rente – og friheten til å velge bort dyre lån og lånekostnader, avslutter Virk.

Hos Eminentor kan du søke uforpliktende om lån på inntil 500 000 kr, velge inntil 15 års nedbetalingstid og 3 avdragsfrie år. Renten settes individuelt fra 6,99% nom.rente.* Det kan altså være 100- og kanskje til og med 1000-lapper å spare i måneden ved å bruke 2-3 minutter på å fylle ut en søknad, lene seg tilbake og la Eminentor gjøre resten av jobben.

Kostnadsfritt og uforpliktende å søke

Det er kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor – ingen skjulte avgifter, ingen rentepåslag eller ekstra gebyrer. Når du søker hos Eminentor blir du vurdert på samme måte av banken som når du vender deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og få tilbud, og du bestemmer selv om du vil inngå avtale med banken eller ei.

Søk lån inntil 500 000,-!

Flere fornøyde kunder

Låneformidleren Eminentor har allerede hjulpet flere nordmenn som er veldig fornøyde med responsen de har fått.

– Min opplevelse med dere har vært veldig god. – Torill Bredesen

– Eminentor responderte raskt på låneforespørselen, og resten av prosessen forløp uten forsinkelser. Jeg har ingenting å utsette på Eminentor så langt. – Gunnar Haraldsen

– Jeg takker så hjertelig for deres hjelp! Nå kommer jeg kunne betale min husleie (el, vann) uten problemer. Dere har haft en veldig forståelse for meg og jeg er dypt takknemlig for deres hjelp! - Torbjørn Børresen

* Låneeksempel: Nominell rente 6,99%, effektiv rente 8,69%., 65 000 kr o/5 år, etableringsgebyr 950 kr, totalt: 91 368 kr.

Lån fra 5 000,- til 500 000,-

  •   Søk lån inntil 500 000,-
  •   Få tilbud fra flere banker
  •   Svar innen 30 min
  •   Personlig rådgivning på 02453

Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Du får du blant annet oppdatert informasjon om tilbud, lave renter og tips & råd til din epost.