Fordeler med å refinansiere

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Fordeler med å refinansiere

  Det er mange fordeler med å refinansiere forbrukslån og/eller kredittkort. Man kan spare store summer og gjøre hverdagen mer oversiktlig.

  Spar penger

  Spar enda mer penger på å refinansiere dine forbrukslån/kreditter ved å bruke summen du sparer på å nedbetale forbrukslånet raskere. Det er viktighet i at man vet om sparemulighetene ved refinansiering til forbrukslån med lav rente, for det er tusener å spare. Benytt deg av en sammenligningstjeneste, lik den Eminentor tilbyr for å få en forenklet oversikt over de beste lånetilbudene fra våre samarbeidsbanker.

  fordeler med refinansiere

  Unngå inkasso

  Etter du har refinansiert dine kreditter/forbrukslån blir det enklere å unngå inkasso. Dette fordi du vil betjene et forbrukslån med lavere lånerenter og ha langt færre regninger å forholde deg til - noe som er enklere å ha oversikt over. Om ønskelig kan man opprette en autogiro som nedbetaler forbrukslånet du refinansierte til automatisk. Da legger man gjerne ikke så mye merke til prosessen og du unngår inkasso.

  Større lommebok

  Når du refinansierer til et forbrukslån med lavere lånerente vil dine månedlige utgifter kunne reduseres betraktelig. Har du allerede trang økonomi der du så vidt strekker frem til neste lønning vil refinansiering av dine forbrukslån/kreditter være til stor hjelp i hverdagen.

  fordeler med refinansiere

  Bedre oversikt

  Betaler du heller ned på et enkelt forbrukslån har du mye bedre oversikt over økonomien din. Det er ikke unormalt å glemme regningene når det hoper seg opp og noen kan fort overse de. Etter du har refinansiert til et billigere forbrukslån og en enkelt regning unngår du at fakturaen drukner under andre brev.

  Spar store beløp på refinansiering

  Det avhenger av din økonomiske situasjon og summen på det du skal refinansiere, men som oftest er det en selvfølge at du skal spare store summer etter refinansiering. Om du har 100 000 kroner i kredittkortgjeld og 100 000 i gjeld på et forbrukslån vil du kunne mer enn halvere dine månedlige nedbetalinger og rentekostnader.


  Sammenlign bankene gjennom sammenligningstjenesten til Eminentor for å finne de beste refinansieringstilbudene mellom bankene - og spar penger i dag!


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.