Forbrukslån med lav rente

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Forbrukslån med lav rente:

  Rente er kostnadene for å leie kapital fra en bank. Renter oppgis som prosent per år av beløpet man leier/låner.

  Hva betaler man renter for?

  Risikopremie gir banken en bonus for å risikere å låne ut kapital

  Godtgjørelse for å sette kapital til disposisjon (Etableringskostnader)

  Når man låner penger til banken sin i form av et innskudd på en konto vil banken betale deg renter for summen som er satt inn. Låner man derimot penger fra banken, må man betale renter til banken.

  forbrukslån med lav rente

  Slik får du forbrukslån med lav rente:

  I Eminentor hjelper vi deg med å få forbrukslån med lav rente, enten det er til refinansiering eller til annet bruk. Vi sammenligner bankene for deg gjennom et personlig samarbeid mellom Eminentor og bankene. For at du enklest mulig skal kunne velge det lånetilbudet som passer deg best vil vi samle alle forbrukslåneneMinSide hvor du enkelt kan velge det lånetilbudet som har best rente for deg.

  Benytt deg av Eminentors sammenligningstjeneste i dag for å få uforpliktende tilbud, slik at du kan sikre deg et forbrukslån med lav rente.

  Her kan du lese mer om Angrerett på forbrukslån.


  forbrukslån med lav rente

  Hvor lav rente kan man få?

  Mange vet ikke viktigheten i det å refinansiere gamle forbrukslån og/eller kreditter. Ved å forvandle dette til et nytt forbrukslån med lav rente vil det være lettere å betjene de månedlige kostnadene.

  Man kan få nominell rente på under 8%, men her er det mange kriterier som må klaffe. Med det mener vi inntekt, størrelse på gjeld, alder og om du har betalingsanmerkninger. For å få lavest mulig rente vil det være en stor fordel om du stiller sterkt til de nevte kriteriene.

  Når det kommer til den effektive renten er det muligheter for å få denne på under 9% og her gjelder de samme kriteriene.

  Fordelen kommer når du ser at du kan spare på å refinansiere lånene dine til et forbrukslån med lavere rente enn det du hadde fra før av. Først da er det verdi i refinansieringen.

  Får du mange fakturaer i posten fra forskjellige banker vil Eminentors sammenligningstjeneste være til god nytte for deg. Samler du dine gamle forbrukslån/kreditter gjennom Eminentor til et nytt forbrukslån, vil du kunne minske antall brev fra banker i postkassen din til kun en faktura i måneden. Det betyr at du bruker mindre tid og mindre penger på forbrukslånet.

  Søk gjennom Eminentor i dag og refinansier til et forbrukslån med lav rente!


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.