Forbrukslån - Best i test

  Pris eksempel:65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr. Totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%.

  Forbrukslån - Best i test:

  Mange låneformidlere og banker priser seg med at de er “best i test” og bruker dette som et kvalitetsstempel. Det er som regel ikke tilfelle at de er best på markedet. Det er ikke alle som kan tilby et lån som passer deg, som er mest passende for din økonomi og utfordringer. I realiteten er et forbrukslån et dyrt lån med høyere renter enn f. eks. et bolig- eller billån. Grunnen til dette er at bankene ikke krever sikkerhet i nettopp bolig, bil eller andre eiendeler - og dette medfører en større risiko for bankene. Sjansen for at de får tilbake pengene de har innvilget minskes og rentene blir dermed deretter.

  For å være sikker på at du refinansierer hos en genuin og seriøs aktør, kan det være lurt å sjekke på kjente nettaviser som f. eks. Nettavisen eller din lokale nettavis. De store avisene annonserer kun for seriøse aktører og inngår ikke samarbeid med useriøse låneformidlere.

  forbrukslån best i test

  Er nettsiden ryddig og informativ?

  Det er viktighet i at en nettside er ryddig. Dette viser at det er brukt tid på å forme en nettside som er lett å navigere på når du skal refinansiere. En låneformidler burde være ærlig og informativ, og finner du masse informasjon og tips kan også dette være en pekepinn på at formidleren er seriøs.

  Eminentor jobber for å være ærlige med kundene sine. Hvis du ser mulighetene for å kunne spare betydelige beløp hver måned ved å refinansiere dine smålån til et forbrukslån med lavere lånerenter enn hva du betjener i dag - anbefales det at du benytter deg av Eminentors sammenligningstjeneste.

  Sjekk mulighetene dine for refinansiering og få uforpliktende tilbud. Velg så klart tilbud kun om det har lavere renter enn hva du har fra før av.

  Sparer du penger, bytter du bank. Verre er det ikke!


  Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

  Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

  Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

  Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


  - For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
  - Raskere behandlingstid, god oppfølging.
  - Søknaden blir fylt ut korrekt.