Forbrukslån kan bli vanskelig å betjene

2017-06-30         Sparing
Forbrukslån kan bli vanskelig å betjene

Forbrukslån kan bli vanskelig å betjene

Det er dyrt å betale tilbake en forbruksgjeld og et dyrt lån kan bli vanskelig å betjene og forårsake økonomiske vanskeligheter!

Men hvis man benytter seg av en sammenligninstjeneste for å sjekke rentene fra ulike banker, så er man i en bedre posisjon til å ta opp et forbrukslån med lavest rente og pådra seg lånekostnader man kan leve med!

Kostnadsfri tjeneste

Gratistjenesten fra låneformidlere har hjulpet mange nordmenn både med lån og lånekostnader!

Det kan være som å gå seg vill i skogen når man behøver å søke om lån, og i mange tilfeller kan det til og med bli svært vanskelig å få et lån når man virkelig trenger pengene.

Men det viser seg at alt flere benytter seg av gratistjenesten fra låneformidlere på grunn av deres smarte arbeidsmetode. Det viser seg at låneformidlere lykkes bedre å finne den beste låneløsning for kundene sine. Alt man behøver å gjøre er å fylle ut ên lånesøknad. Låneformidleren gir dermed kundene sine muligheten til å sammenligne tilbud fra flere ulike banker, og velge det beste tilbudet.

Bilderesultat for loan old people

Kundene sparer tid ved at de slipper å surfe på ulike banksider for å fylle ut lånesøknader. Man slipper dessuten å holde rede på ulike tilbud ved at formidlerne samler alle tilbud på en egen «MinSide» for kundene sine. På «MinSide» kan kundene sammenlikne sine lånetilbud og velge det lånet som har lavest rente og beste villkår.

Spar penger

Det kan altså være 100- og kanskje til og med 1000-lapper å spare i måneden ved å bruke 2-3 minutten på å fylle ut en søknad, lene seg tilbake og la formidleren gjøre resten av jobben.

Etter at man har valgt et tilbud er det bare å vente på at pengene synes på kontoen – noe som vanligvis ikke tar mer enn 1-3 bankdager.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.