Forbrukslån til campingvogn

2017-06-20         Reise og ferie
Forbrukslån til campingvogn

Forbrukslån til campingvogn

Vil du skape gode sommerminner med deg og familien kan campingvogn være en artig løsning. Om du har et stort ønske om å bli eier av en campingvogn, men ikke har pengene klar på konto så kan et forbrukslån finansiere drømmen. En campingvogn kan fort bli dyrt og derfor er det vanlig å betale hele eller deler av vognen med et forbrukslån. Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og kan hjelpe deg med å finne et bra tilbud på forbrukslån til campingvogn.

Forbrukslån til campingvogn - Eminentor

Hos Eminentor kan du sammenligne forbrukslån uten sikkerhet på opp til 500 000 kroner og du vil få raskt svar etter sendt søknad. Nedbetalingstiden på lån formidlet av Eminentor ligger mellom 1 - 15 år, men du kan selvfølgelig betale ned låne innen avtalt nedbetalingstid er over. Eminentor formidler tilbud av forbrukslån uten sikkerhet og du unngår dermed å stille campingvognen som sikkerhet.

Forbrukslån til campingvogn

Lån til campingvogn - uten egenandel

Det er flere fordeler med forbrukslånet du trenger til campingvogn. Du slipper å bruke lang tid på oppsparing av penger til egenandel, som egentlig utgjør en stor andel av hele kostnaden av campingvognen. Å søke om forbrukslån til campingvogn er en rask og enkel prosess. Om du søker et vanlig lån til campingvogn ville saksbehandleren muligens kun tilby et lån på 75-85% av prisen på campingvognen, da må du selv betale resten selv fra konto eller spare opp penger over tid.

Sammenlign forbrukslån

Når du skal søke om forbrukslån til campingvogn er det smart å søke i flere banker for å øke muligheten for et bra tilbud som passer deg. Det er viktig for deg at du får et tilbud med kostnader som du er i stand til å håndtere, og det er unødvendig å betale mer hvis du egentlig kunne fått et bedre tilbud i en annen bank. Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån helt uforpliktende og få tilbud fra flere banker. Tilbudene kan du se og velge helt selv på Minside.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.