Reise og ferie

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Råd til hvordan du kan få råd til å oppleve verden, hjemme i Norge.

Lengter du til varmen og drømmer om sommerferien? Sjekk ut Eminentor for finansiering og begynn planleggingen nå!

Ønsker du å dra på backpacking, men er usikker på hvordan du skal finansiere reisen? Her kommer vi med gode tips til hvordan du kan få din drømmereise!

Skal du på reise og ønsker å finne billigst mulig pris? Her får du tips til hvordan du kan spare penger, før du i det hele tatt har dratt!

Ønsker du å dra på sydentur i juleferien? Her får du tips til hvordan du kan finansiere din drømmetur og slippe unna alt julestresset!

Planlegger du en skikkelig ferietur i julen? Sjekk våre tips til bruk av kredittkort når du skal ut å reise!

Noen har brukt kredittkortet på en fornuftig måte, mens andre har dratt det litt for mye i ferien. Vi går gjennom hva du kan gjøre for å tilbakebetale kreditten raskest mulig og hvordan du kan senke lånekostnadene.

Hvordan reisende velger å finansiere reisen sin varierer, men at kredittkort dekker en stor del av nordmenns pengebruk når de er på ferie er ingen hemmelighet. For mange er det ikke noe problem å tilbakebetale summer man har lånt, men for noen kan det rett og slett ha blitt for mye.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.