Ta opp forbrukslån til refinansiering

2017-06-20         Refinansiering
Ta opp forbrukslån til refinansiering

Ta opp forbrukslån til refinansiering

Det er mange som ender opp med flere smålån, ofte er det en blanding av flere forbrukslån og hyppig kredittkortbruk. Dessverre er det derfor mange som mister kontrollen over egen gjeld. Ulempen med gjeld fra banker er at man har en rente og vilkår for hvert av lånene man besitter,  med flere renter på forbrukslån og kreditter blir den totale kostnaden på gjelden ofte unødvendig høy. Forbrukslån med lavere lånebeløp blir ofte satt med en høyere rente enn store beløp, derfor er det ofte dyrere å benytte flere smålån.

 

Få en bedre rente

Det som vanligvis er fornuftig er å ta opp et forbrukslån til refinansiering. Det vil si at man betaler ned hele gjelden med det nye forbrukslånet og deretter besitter kun ett lån. Med et nytt og større lån for man vanligvis tildelt en lavere rente og man vil få lavere lånekostnader, ofte kan utgiftene halveres når man tar opp et forbrukslån til refinansiering.

 Ta opp forbrukslån til refinansiering

Oversikt over privatøkonomien

En stor fordel med å ta opp forbrukslån til refinansiering er at man kun får en regning i måneden. Med bare en regning i måneden vil man ofte få mye bedre oversikt over privatøkonomien og det vil bli enklere å lage en god nedbetalingsplan. Det kan være smart å bruke de pengene du sparer på det nye forbrukslånet til å betale ned på lånet og du vil kunne bli gjeldsfri raskere.

 

Bruk en sammenligningstjeneste

 For å spare mest mulig penger på et nytt forbrukslån til refinansiering  er det lurt å søke hos flere banker for å få best mulig lånetilbud. Med det kan være slitsomt å søke i flere banker helst selv og det er også tidkrevende. Derfor finnes det sammenligningstjenester som Eminentor som gjør jobben for deg. Det eneste du trenger å å sende inn en enkel søknad og vi vil innhente tilbud fra opptil 8 banker. Tilbudene vil du raskt kunne se på Minside etter sendt søknad og du kan selv velge det tilbudet som passer deg best. Søk her og se hvor bra tilbud du kan få.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.