Refinansiering

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Sliter du med mye gjeld fra alle juleforberedelsene? Refinansiering av gjeld kan hjelpe deg med å få bedre oversikt og bedre vilkår.

Har du mye gjeld i smålån og kredittkort? Du kan spare penger ved å refinansiere gjelden din og her kan du finne ut hvordan!

Har du mange dyre forbrukslån og kredittkort? Hos oss i Eminentor kan du refinansiere gjeld slik at du kan få billigere lån!

Innfrielse av din samlede dyre gjeld med et større lån uten sikkerhet kan være en effektiv løsning på dine betalingsproblemer. Det er spesielt relevant for deg som har flere smålån, delbetalinger, kredittkortgjeld, o.l.

Vurderer du å refinansiere gjeld, men er usikker på hvordan det er forskjellig fra et vanlig forbrukslån? Vi gir deg en kort innføring, slik at du lettere kan ta et valg med sikkerhet.

Er man gift, har boliglån som begge betaler på, og som begge får rentefradrag for på ligningen, skal man være litt obs på å følge dette opp i forhold til Skatteetaten ved bytte av bank for boliglånet.

Sliter du med mye gjeld i forbrukslån? Kanskje refinansiering via Eminentor kan hjelpe deg?

Har du planer om å bruke mye penger i desember? Her er noen tips som kan hjelpe deg med gjelden i januar.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.