Refinansiering

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån. I Februar 2018 har vi valgt å plukke ut en kvinne på 28 år. Hun hadde 4 kredittkort og 1 forbrukslån fra tidligere. Hennes forbruksgjeld var på 80 000 kroners og den samlede kredittgjelden på 200 000 kroner; altså totalt 280 000 kroner i gjeld hos 5 ulike lånegivere. Formålet med det nye forbrukslånet var å samle hele gjelden på et sted og få lavere utgifter i måneden. Hennes gjeldssituasjon er slettes ikke uvanlig i Norge.

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån. Sålangt i Januar 2018 er det en mann i 30-årene, som er gift og har 2 barn. Han hadde 2 smålån og 2 kredittkort fra tidligere. Hans samlede gjeld var  180 000 kroner. Formålet med å søke om forbrukslån var å refinansiere eller samle sin gjeld som var i 4 ulike banker på et sted, få lavere lånekostnader og bedre oversikt.

Sliter du med mye kredittkortgjeld du ikke vet hvordan du skal kvitte deg med? Søk om refinansiering ved hjelp av Eminentor og få muligheten til å bli kvitt gjelden fortere!

Har du mange forskjellige delbetalinger du ikke klarer å holde styr på? Søk om refinansiering via Eminentor og få oversikt igjen!

Har du boliglån, og har hatt det en stund, kan det være lurt å undersøke markedet for å se om de lånebetingelsene du har, egentlig er optimale.

Er du en av dem som sitter med mye gjeld etter julefeiringen? Hos Eminentor kan du søke om refinansiering av din gjeld, slik at du kan få bedre råd og mer oversikt.

Bruker du unødvendig mye penger på kredittkortregninger og smålån? Søk om refinansiering via Eminentor og få lavere kostnader!

Sliter du med mye gjeld forskjellige steder? Hos Eminentor kan du søke om å refinansiere din gjeld i et nytt og bedre lån!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.