Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

2017-06-20         Lån
Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Finanstilsynet bekymret for at mange ikke vil tåle rentehopp. Dyre lån kan bli vanskelige å betjene og forårsake økonomiske vanskeligheter!

Har man forbrukslån og/eller kredittgjeld bør man søke om refinansiering nå, og helst minst en gang i kvartalet. Forbrukslån og kredittkortgjeld har heldigvis ikke bindingstid, og man kan når som helst innfri gjelden. Et annet navn for dette er refinansiering.

Formålet med en refinansiering er å oppnå bedre betingelser på den gjelden man har, og dette gjør man ved å ta opp ny gjeld med lavere renter og omkostninger og deretter innfri den gamle gjelden med det nye lånet. Fordelen er at man kan komme ut med lavere lånekostnader og dermed en bedre privatøkonomi.

Vi oppfordrer våre lesere å benytte seg av vår sammenligningstjeneste for å sjekke rentene fra ulike banker. Dermed er man i en langt bedre posisjon til å refinansiere sin gamle forbruksgjeld med lavere rente og oppnå lånekostnader man kan leve med!

Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Samarbeidsbanker gjør prosessen bedre

Gjennom samarbeid med flere banker lykkes vi oftest å finne en bedre låneløsning for kundene. Alt man behøver å gjøre er å fylle ut ên lånesøknad som sendes til flere banker, og omsider skaper muligheten til å sammenligne tilbud fra bankene. Kundene sparer tid ved at man slipper å fylle ut flere lånesøknader, og dessuten slipper å holde orden på ulike tilbud. Våre kunder får nemlig alle tilbud samlet på en egen «MinSide». På «MinSide» kan kundene blant annet sammenligne sine lånetilbud og velge det lånet som har lavest rente og beste vilkår.

Det kan være 100- og kanskje til og med 1000-lapper å spare i måneden ved å bruke 2-3 minutter på å fylle ut søknaden.

Når lånet er klart for utbetaling foretar den nye banken innfrielsen av gjelden direkte, uten at kunden behøver å gjøre noe. Det samme gjelder naturligvis dersom det er flere gjeldsposter som skal innfris. Eventuelle penger til overs blir overført til kundens konto vanligvis innen 1-3 bankdager - og dermed er refinansieringen gjennomført.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.