Sammenligne priser på lån

2017-08-16         Lån
Sammenligne priser på lån

Sammenligne priser på lån

Skal man søke forbrukslån i dag er man heldig. Man er heldig fordi det finnes nettbaserte løsninger og tjenester som gjør at du kan sammenligne priser på lån mellom mange forskjellige banker. Slik vil du klare å rette deg inn mot et lån som har lav rente, og jo lavere rentekostnader det er, jo mindre betaler du for å "leie" pengene. Noen er ikke klar over mulighetene man har ved å sammenlingne forskjellige banktilbud, men videre som det blir reklamert og informert mer om det vil flere og flere ta det i bruk. Mange har likevel benyttet seg av sammenigningstjenestene som finnes og har spart masse penger på å sammenligne priser på lån. 

sammenligne priser på lån

Hvordan sammenligner man priser på lån ?


Det finnes i all hovedsak to metoder for å sammenigne priser på lån. Den ene er at man søker fra bank til bank og slik innhenter flere tilbud. Dette er en tidskrevende prosess som vil si at du må fylle ut søknader hos hver og en av bankene. Samtidig vil det ta lengre tid å sammenligne tilbudene, i og med at du må skrive ned de diverse tilbudene og sjekke hvilket som er best. 

Den andre løsningen er langt enklere å håndtere. Det er ved bruk av en låneformidler. En låneformidler har igangsatt samarbeid med flere norske banker som gjør at de kan innhente flere tilbud på en og samme tid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut én enkel søknad, så blir den formidlet videre til alle samarbeidsbankene. Noen banker krever dokumentasjon på inntekt, mens andre gjør ikke det. I Eminentor presenterer vi tilbudene side om side for deg på MinSide, men de fleste sammenligningstjenestene vil kun sende deg det tilbudet de selv mener er best. Vi mener det er viktig at du kan se alle tilbudene du får, for hvordan skal du ellers være helt sikker på at du velger det beste tilbudet? 

Når du har tilbudene foran deg på skjermen kan du enkelt sammenligne prisene på lånene og finne den banken som gir deg det beste tilbudet med den laveste rentekostnaden. 

sammenligne priser på lån

Gratis og uforpliktende


Eminentor er en sammenligningstjeneste som gir deg de nevnte mulighetene. Vi tar hverken betalt for arbeidet vi gjør eller presser deg til raske beslutninger. Eminentor ønsker at du skal ha full kontroll og gjøre dine egne avgjørelser. Ser du at du sparer penger, så går du for det. Muligens kan du spare tusenlapper hver måned ved å sammenigne priser på lån og gå for det billigste alternativet.

Vi ønsker at du skal spare mest mulig penger, og for å gjøre det har vi gjort prosessen enkel for deg. Det er ingen skjulte kostnader eller forpliktelser og mottar du tilbud du ikke vil ha kan du når som helst avslå tilbudene. 

Sammenlign priser på lån via Eminentor og spar penger.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.