Samle gjeld til ett lån

2017-08-16         Lån
Samle gjeld til ett lån

Samle gjeld til ett lån

I dag er det slettes ikke uvanlig å ha flere gjeldsposter. De aller fleste har boliglån og billån, men det har blitt mer og mer vanlig å benytte seg av kredittkort og forbrukslån. Mange har flere kredittkort i lommeboken og hvis man benytter seg av samtlige kort kan det fort bygge seg opp til en større sum enn hva man hadde sett for seg at det skulle bli da man bestilte kortene. Ofte er kortene bare ment som en backup, men det ble kanskje brukt til alt annet enn hva som var kortets formål. Noen har kontroll mens andre sliter med å holde orden på bruken av kreditt. Heldigvis finnes det muligheter for de som har brukt litt for mye penger på kredittkortet og som har bygget seg opp en gjeld som har blitt dyr og vanskelig å tilbakebetale. 


samle gjeld til ett lån

Flere metoder for refinansiering


Mange banker tilbyr i dag en løsning som lar deg samle gjeld til ett lån. Det å gå fra flere dyre gjeldsposter til én gjeldspost med lavere rente vil hjelpe privatøkonomien stort. Det blir fort tusener av kroner å spare, og du vil gå fra flere fakturaer månedlig til å forholde deg til kun én faktura hver måned. Enkelt sagt sparer du både tid og penger ved å refinansiere og samle gjeld til ett lån. 

Du har flere muligheter til refinansiering, men det er to hovedforskjeller; Enten kan du refinansiere direkte hos en bank du selv velger - kanskje en bank du har oppservert i reklamepausen på TV2? Eller du kan søke refinansiering via en låneformidler som videreformidler søknaden din til flere store norske banker.

At du har sett reklamesnutten til en bank på TV indikerer at banken er seriøs, men det betyr ikke dermed at nettopp denne banken vil tilby deg det beste tilbudet på markedet når du skal samle gjeld til ett lån. Det finnes flere banker som kan tilby lavere renter, men som ikke er synlige på TV, så disse skal man ikke avskrive med det første. Dette er banker du ofte kan motta tilbud fra når du ønsker å samle gjeld til ett lån via en sammenligningstjeneste. 


Hva er best?


Søker du direkte til én bank, f. eks. Bank Norwegian, vil du så klart motta tilbud fra den banken, og kun den. Problemet her er at du ikke vet hva slags tilbud du kunne fått fra andre banker, for sjansen er rimelig stor for at en annen bank kan tilby deg lavere rentevilkår når du skal refinansiere og samle gjeld til ett lån. Her spiller låneformidleren med deg. En låneformidler (også kalt en sammenligningstjeneste) tilbyr deg en gratis løsning som innhenter flere tilbud fra flere banker. Du som ønsker å samle gjeld til ett lån vil dermed få disse tilbudene presentert side om side og du kan enkelt finne det tilbudet som passer deg best. Det vanlige er at man velger den banken som tilbyr lavest rentevilkår slik at man betaler minst mulig i nettopp renter. 

For å besvare spørsmålet; Skal du samle gjeld til ett lån blir det enklest og mest effektivt om man benytter seg av en låneformidler. Med en enkelt søknad søker du til flere banker og mottar flere uforpliktende tilbud som du kan velge og vrake som du selv ønsker. 

samle gjeld til ett lån

Det enkle er ofte det beste


Eminentor er en låneformidler og som en gratis sammenligningstjeneste har vi hjulpet mange nordmenn til en bedre økonomisk hverdag. Vi tar ikke betalt fra deg som kunde for vårt arbeid og du har frie tøyler ved bruk av MinSide. Der får du tilbudene presentert og du kan ved enkle tastetrykk velge eller avslå tilbud som du selv ønsker. Eminentor ønsker å tilby en fleksibel løsning som gagner deg som kunde ved at du tar egne avgjørelser. Vårt formål er at du skal kunne ha full oversikt over hva bankene tilbyr deg, i motsetning til at vi heller sender deg det tilbudet vi mener er best. 


Det enkle er ofte det beste, og med det mener vi at du slipper å fylle ut uttallige søknader hos flere banker, samt. at du mottar flere tilbud samtidig. Vi lar bankene jobbe for å få deg som kunde, og med det kan de måtte tilby litt lavere rentekostnader for at du skal velge bankens tilbud. Unn deg selv lavere månedlige rentekostnader og en større sjanse til å bli gjeldsfri.

Søk via Eminentor, samle gjeld til ett lån og spar penger. 

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.