Lån

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
Sammenligne priser på lån

Skal man søke forbrukslån i dag er man heldig. Man er heldig fordi det finnes nettbaserte løsninger og tjenester som gjør at du kan sammenligne priser på lån mellom mange forskjellige banker.

Samle gjeld til ett lån

Det er vanlig med forbruks- og kredittkortgjeld hos flere lånegivere som et resultat av at man har lånt penger til ulike formål. Heldigvis finnes det muligheter for de som har lånt litt for mye penger og sliter med å betale tilbake i form av renter, avdrag og gebyrer.

Gjeld i Norge

Norge er et av de landene i verden som har mest gjeld blant befolkningen og aldri har den vært høyere. På 90-tallet var husholdningenes samlede gjeld som andel av disponibel inntekt på 150%. Den gangen gikk det galt.

Lån uten sikkerhet

Et lån  uten sikkerhet betyr at det ikke er et krav at du som søker lån stiller en eller flere av dine verdifulle gjenstander som bolig, bil, hytte osv. som sikkerhet til lånet som du ønsker å ta opp.

Låne penger i Norge

Det er de frittstående finansierings- og internettbankene som er størst innen forbrukslån i det norske markedet, men det er fortsatt mulig å søke om forbrukslån hos den lokale sparebanken.

Kostnader relatert til forbrukslån

Det er veldig viktig når man tar opp et forbrukslån å danne seg en god oppfatning av kostnader som relaterer seg til forbrukslån. Du kan også bruke lånekalkulatoren for å beregne lånekostnader eller gjeldsutgifter først og fremst for å se om det er rom i din privatøkonomi til å låne penger, og i såfall hvor mye du kan låne.

Fikk avslag på søknad om forbrukslån, hva skal jeg gjøre?

Du trenger ikke nødvendigvis å miste håpet selv om du har søkt om forbrukslån og fått avslag. Det er viktig å forstå grunnen til at du fikk avslag.

Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Finanstilsynet bekymret for at mange ikke vil tåle rentehopp. Dyre lån kan bli vanskelige å betjene og forårsake økonomiske vanskeligheter!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.