Lån

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
Boliglån med betalingsanmerkning

Har du betalingsanmerkning men ønsker fortsatt å kjøpe bolig? Eminentor kan hjelpe deg med å få din beste sjanse på et boliglån.

Hvor mye penger kan man låne?

Ønsker du å ta opp lån, men er usikker på hvor mye du kan låne? Her får du en innføring i hvordan långiverne bestemmer nettopp hvor mye man kan låne.

Billigere lånerente

Ønsker du å ta opp forbrukslån, men er usikker på hvordan du kan få billigere renter? Her forklarer vi hvordan du kan bruke låneformidlere som Eminentor til å få lavere renter på lån.

Boliglån: bør man velge serielån eller annuitetslån?

Når du skal ta opp boliglån, er det mange ting å tenke på. Visste du for eksempel at det finnes to typer boliglån, og at den ene typen lån koster deg mere penger i løpet av perioden lånet løper, enn det andre?

Smålån vs. Forbrukslån

Hvordan vet man hvilket lån uten sikkerhet man skal velge? Hva er egentlig forskjellen? Her får du en liten forklaring som forhåpentligvis vil hjelpe deg med å velge lån.

Hurtiglån til ulike formål

Har du behov for å få penger raskt? Da er kanskje et hurtiglån via Eminentor tingen for deg!

Egenkapital til boliglån- start sparingen så raskt som mulig

Er du ung, godt igang med studiene dine, og iferd med å begynne å tenke på veien videre når du er ferdig? Så har du kanskje begynt å drømme om å kjøpe egen bolig.

Låne penger med lav inntekt

Har du lav inntekt og dårlig økonomi? Her får du noen tips og råd som kan hjelpe deg ut av en tøff økonomiske situasjon.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.