Kredittkort

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Er du usikker på om du burde ha et kredittkort? Les om de mange fordelene du kan få ved å bruke et kredittkort, både i hverdagen og på ferie!

Har du planer om å shoppe på romjulssalg? Med kredittkort via Eminentor kan du få rabatter og cashback på mange butikker.

Alle skal ha god mat i julen, men hvorfor ikke spare litt penger i samme slengen? Her får du vite hvem som har best rabatt på matvarer i førjulstiden.

Nå står julehandelen for døren, desember nærmer seg med stormskritt, og de fleste går inn i en intensiv måned med handling av gaver og matvarer og alt annet som skal til for at det skal bli jul.

Blant unge mellom studenter har det vært et økende bruk av kredittkort. Å være student er ikke alltid like lett og spesielt om man flytter til en storby kan det bli kostbart å komme seg gjennom måneden.

Flere får stadig høyere kredittkortgjeld og ser ingen vei ut av gjeldskrisa, men med hjelp fra Eminentor kan du samle din kredittkortgjeld enkelt og greit!

De siste årene har det vært en oppgang i bruk av spesielt kredittkort blant unge mellom 18-29 år. Årsaken er flere faktorer,men det er hovedsakelig studenter som holder til i denne gruppen.

Eminentor tilbyr en rekke kredittkort med forskjellige fordeler. Et av disse kortene er Manchester United sitt egne Visa kort. Er du Manchester United-fan? Da kan dette kortet pryde lommeboken din.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.