Penger til overs med fleksibelt lån

2017-06-20         Hus og hjem
Penger til overs med fleksibelt lån

Penger til overs med fleksibelt lån

Det er alltid greit å ha penger til overs hvis noe i huset skulle bli ødelagt og man må erstatte det så fort det lar seg gjøre.

 

Noen har oppspart en sum penger som de alltid er disponibel om man har akutt behov for det. Andre har ikke muligheten til å gjøre dette, eller har bare ikke latt den tanken bli til virkelighet. En mulighet man har er å ta opp et fleksibelt lån. Med fleksibelt lån fra en bank betaler man kun for etableringsgebyr som ofte ligger på rundt 800 kroner. Dette kan være forskjellig fra bank til bank.

 

Etter etableringsgebyret er betalt har man penger disponibelt fra en egen konto hos banken og man kan bruke pengene om man ønsker. Viser det seg at man ikke får bruk for pengene betales det heller ikke renter eller kostnader på lånet. De kan stå på kontoen som en backup.

 Penger til overs med fleksibelt lån

Som et tomt kredittkort med lavere rente

 

De fleste kredittkort er gratis å ha, så sant man ikke benytter seg av det. Fleksibelt lån er akkurat det samme, men det er to hovedforskjeller.

 

 1. Man kan låne opptil 500 000 kroner, noe som er mye mer enn man kan låne på et kredittkort i dag.
 2. Det er mye lavere rentekostnader på et flexilån om man velger å benytte seg av det.

 

Kort oppsummert; Et flexilån er det samme som å ha et tomt kredittkort, men med lavere rentekostnader og større grense på lånebeløp.

 Penger til overs med fleksibelt lån

Vanlige bruksområder

 

De mest vanlige bruksområdene for en backup-konto er f. eks. til innkjøp av vaskemaskin, kjøleskap og ovn/kokeplate om noen av dette slutter å fungere. Artikler som man bruker hver dag og som er viktige i en bolig er ofte det man må anskaffe så fort noe av det blir ødelagt, men her er listen lang. Det er mange andre bruksområder man kan komme på, og dette kan man altså dekke med et fleksibelt lån.

 

Husk at et flexilån kan brukes til hva som helst. Har man f. eks. 150 000 kroner på et flexilån og bruker 50 000 av disse på en utenlandstur betaler man kun renter på summen man benyttet seg av. Dvs. at de resterende 100 000 kronene fortsatt står på kontoen uten at du betaler noe som helst for å ha de der.

 

Eminentor samarbeider med flere banker som tilbyr fleksibelt lån. Har du god økonomisk stabilitet økes sjansene betraktelig for at man kan få et flexilån. Søk uforpliktende i dag for å sammenligne flere av norges største tilbydere av flexilån og forbrukslån.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

 •   Det er gratis og uforpliktende
 •   Velg beste tilbud fra flere banker
 •   Sammenligne rente og vilkår
 •   Kvalifiserte medarbeidere
 •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
 •   Lån uten sikkerhet eller pant
 •   Reduser kostnader
 •   Samle smålån og kredittkortgjeld
 •   Refinansier med bedre vilkår
 •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.