Låne penger til møbler

2017-06-20         Hus og hjem
Låne penger til møbler

Låne penger til møbler

Hva er vel en bolig uten møbler? Har du akkurat kjøpt deg bolig, og ikke har nok egenkapital til overs for å gjøre den hjemmekoselig kan et forbrukslån være veien.

 

Har du penger på konto fra før av? Kan du låne litt ekstra på boliglånet? Da benytter du deg av disse metodene, så klart. Et boliglån har mye lavere rentevilkår enn et forbrukslån har, så der gjør det ikke store forskjellen på boliglånet om man låner litt ekstra til møbler og inventar.

 Låne penger til møbler

Må du kjøpe ubrukte møbler?

 

Det er selvfølgelig en god følelse å kjøpe ubrukte møbler som bare du og dine skal benytte seg av, men det finnes gode alternativer hvis man ønsker å kjøpe møblene på budsjett. Istedenfor å betale høye summer for nytt inventar kan man lete på markedsplassen finn.no for å finne f. eks. en lite brukt sofa eller spisebord. Ofte bærer ikke brukte møbler noe synlig preg av at de har hatt en annen eier. Er det putetrekk som kan taes av for vask får du vekk både lukt og eventuelle flekker - som regel.

 

For mange er det ikke noe problem å kjøpe brukt, men for andre er ikke dette et alternativ. Det er veldig individuelt, men økonomien burde alltid stå foran som det viktigste og det man tar mest hensyn til. Et alternativ er å kjøpe møbler når det er salg. Typisk skjer dette etter fellesferien og julehøytiden.

 Låne penger til møbler

Kan du betjene lånet?

 

Har du ikke pengene på bok for øyeblikket, men har god inntekt og god økonomi fra før av er det ikke noe i veien for at du kan ta et forbrukslån til kjøp av møbler og inventar. Da får du gleden av å kunne sette ditt personlige preg på boligen når du trenger det.

 

Lånet som blir igjen kan du betale ned uten store problemer om du har økonomi til det. Få oversikt over utgiftene dine hver måned og trekk eventuelt fra noen bruksområder. Veldig ofte bruker man unødvendig mye penger på den såkalte “annet-posten” - altså penger man bruker på sparket, gjerne på ting man ikke har bruk for. Ser du for deg at du klarer å betjene lånet, så er det ikke noe i veien for at man kan låne penger til møbler.

 

Benytter du deg av en sammenligningstjeneste lik den Eminentor tilbyr er sjansene for at du får lavest mulig rente på markedet mye større enn ved at man søker direkte til bankene. Ønsker du å søke om forbrukslån til møbler via Eminentor, kan du gjøre det her.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.