Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

2017-06-20         Hus og hjem
Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

Tusener av nordmenn har medlemskap hos en haug med forskjellige treningssentre og noen betaler store summer hver eneste måned. Mange ser viktigheten i å få seg litt trim noen ganger i uken. Som følge av dette, pluss generelt dårlig tid hos befolkningen har mange tydd til å bygge seg sitt eget treningsrom med det mest grunnleggende utstyret. Pga. kostnadene til dette kan et forbrukslån være til hjelp for å finansiere dette.

Dyrt

Treningsartikler er generelt sett ganske dyrt, men om man sveiper gjennom finn.no, så er det tusener å spare. Hvor fint resultat du ønsker er en ting, størrlesen på lommeboken er en annen. Noen har et absolutt behov for å kunne gjøre basisøvelser i hjemmet for å forebygge smerter og skader mm.

Eldre eneboliger har ofte kjellerboder, men det er grenser for hvor mye plass man har behov for å gjemme bort ting i. Har du et ekstra rom som ikke brukes? Hvorfor ikke øke boligens verdi ved å skape litt ekstra bruksareal.

Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

Investering i boligen

Tar du opp et forbrukslån for å bygge deg et treningsrom vil dette så klart øke verdien på boligen. Forbrukslån til oppussing anbefaler vi at man søker om, om man råd til å betjene det, og om man ikke får tak i pengene på andre måter.

Grunnleggende oppussing som gulv, maling og belysning har ikke store nok kostnader for at man trenger å ta opp forbrukslån, men når man må kjøpe manualer, benkpress og alt som hører med kan det bli dyrt, og et forbrukslån kan være veien å gå.

Attraktivt


Selv om man bruker et forbrukslån til å bygge trimrommet, så vil det være attraktivt på en eventuell visning om man en gang ønsker å selge. For noen kan akkurat det rommet være nok til at man ønsker å kjøpe. Forbrukslån er dyrt, men noen ganger kan det være en god investering.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.