Hus og hjem

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Sliter du med å få nok penger til egenkapital ved boligkjøp? Hos oss i Eminentor kan du søke om lån til egenkapital.

Ønsker du å kjøpe eller pusse opp fritidsbolig, men er usikker på finansiering? Ved hjelp av Eminentor kan du få tips til hvordan du kan få den fritidsboligen du vil ha!

Ønsker du å pusse opp hjemme? Søk om forbrukslån fra Eminentor for å finansiere dine prosjekt!

Noen ganger er det helt nødvendig med en totalrenovering, hvis badet er for gammelt, og farene for for eksempel vann- og fuktskader er overhengende. Men hvis du ikke har pengene til en totalrenovering, og baderommet egentlig er helt greit, kan det å oppgradere baderommet gjøre underverker for hvordan badet ditt ser ut.

Drømmer du om å kjøpe bolig, men er usikker på hva som kreves og hvordan en går frem? Her får du informasjonen du trenger som førstegangskjøper.

Denne uken har jeg virkelig tatt et dypdykk inn i temaet oppussing av bad, og jeg har oppdaget at det finnes flere forskjellige tegneprogrammer der ute som ikke er vanskeligere enn at man klarer å bruke dem uten alt for mye strev.

Badet er et av de dyreste rommene å pusse opp i en bolig, og skal det pusses opp fra bunnen, med flytting av sluk og vannrør, kan det for beløpe seg til hundretusener av kroner, avhengig av størrelse på badet, og ønsket standard.

Drømmer du om å pusse opp badet hjemme, men sliter med finansieringen? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.