Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån?

2017-06-20         Hint og tips
Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån?

Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån?

For å få best mulig rente på forbrukslån burde man benytte internett og gjøre grundig research. Det er også viktig med godt forhåndsarbeid før du søker om forbrukslån. Det er smart å få best mulig rente på forbrukslånet for å minske kostnadene på lånet.

Sammenligne tilbud fra flere banker

Bankene leverer ofte veldig lik renteprosent, men de små forskjellene i prosent kan utgjøre betydelig forskjell i de månedlig kostandene og i løpet av hele låneprosessen. Det er lurt å søke i flere banker og sammenligne tilbudene for å øke muligheten for et godt tilbud på forbrukslån, men det kan være slitsomt og tidkrevende å søke i hver enkelt bank. Heldigvis finnes det sammenligningstjenester som spesialiserer seg på formidling av forbrukslån og refinansiering. låneformidleren gjør mesteparten av jobben for deg, du trenger bare å sende en enkel søknad og skjemaet er vanligvis enkel å fylle ut. Sammenligningstjenester samarbeider med flere banker og det øker sjansen for at du skal få et bra tilbud på forbrukslån eller forbrukslån til refinansiering.

Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån

Vurdering av søkeren

Bankene vurderer risikoen med forbrukslånet de tilbyr, og de gjennomfører en vurdering av din økonomi og historikk for fastsette din evne til å betale tilbake forbrukslånet. Det er mulig å senke renten og og risikoen. En mulighet er å søke om forbrukslån med medsøker. Når du søker om forbrukslån med medsøker får man ofte et bedre tilbud fordi det er tryggere for banken at det er to personer som står ansvarlig for tilbakebetaling av forbrukslånet.

Banken gjennomfører en kredittsjekk av deg, har du tidligere hatt en betalingsanmerkning er det viktig å undersøke om den er slettet. Selv om betalingsanmerkninger vanligvis blir slettet etter betaling, kan det oppstå feil i systemet.

Har du allerede forbrukslån eller kredittkortgjeld? Det kan gi deg en lavere kredittscore, derfor kan det være lurt å bli kvitt mest mulig av tidligere gjeld før du søker om forbrukslån.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.