Hint og tips

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Førjulstiden bringer med seg mye stress og flere utgifter. Ikke la julegavehandelen bli en del av stresset. Handle på Black Friday-salg med cashback, og få mer ut av pengene!

Sliter du med en rotete privatøkonomi? Her er tipsene som kan hjelpe deg!

De fleste finansaviser har et godt rykte på seg for å ha mye og korrekt informasjon. Det blir stadig opprettet flere finansblogger, men kan stole like mye på informasjonen som blir publisert på disse bloggene?

I jula skal alle kose seg og ha det bra, men bekymringer rundt økonomi kan ødelegge for dette. Her får du noen tips til hvordan du kan bedre finansiere juletiden.

Det kan være vanskelig å forstå hva styringsrenten er og hvordan den fungerer. Derfor har vi samlet litt informasjon om temaet som forhåpentligvis vil gjøre det litt enklere å forstå virkningene styringsrenten kan ha på din økonomi.

Det er mange fordeler med å kvitte seg med gjelden sin raskere enn planlagt. Du vil spare penger i renteutgifter, samt få større økonomisk frihet i hverdagen.

Det kan være vanskelig å gi et enkelt svar på spørsmålet om hva som er den beste rentesatsen på forbrukslån, men en ting er ganske sikkert - renten på forbrukslån og lån uten sikkerhet er på vei nedover. For å bedre forstå renteutviklingen og hvor vi er på vei her hjemme, kan vi se nærmere på rentemarkedet i nabolandet Sverige som er et land som opererer med langt lavere rentekostnader i forhold til forbrukslån oss i Norge.

Dette kommer kanskje som en nyhet for deg som betaler ned på et forbrukslån eller andre lån, men i skattemeldingen kan du kreve 25% fradrag på inntekten for dine samlede betalte gjeldsutgifter under inntektsåret.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.