Hint og tips

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Det er mange fordeler med å kvitte seg med gjelden sin raskere enn planlagt. Du vil spare penger i renteutgifter, samt få større økonomisk frihet i hverdagen.

Det kan være vanskelig å gi et enkelt svar på spørsmålet om hva som er den beste rentesatsen på forbrukslån, men en ting er ganske sikkert - renten på forbrukslån og lån uten sikkerhet er på vei nedover. For å bedre forstå renteutviklingen og hvor vi er på vei her hjemme, kan vi se nærmere på rentemarkedet i nabolandet Sverige som er et land som opererer med langt lavere rentekostnader i forhold til forbrukslån oss i Norge.

Dette kommer kanskje som en nyhet for deg som betaler ned på et forbrukslån eller andre lån, men i skattemeldingen kan du kreve 25% fradrag på inntekten for dine samlede betalte gjeldsutgifter under inntektsåret.

Det er mange i dag som har gjeld. Det er forskjellige grunner til at man pådrar seg gjeld, men i dag har bruken av både kredittkort og forbrukslån skutt i været, og noen bruker rett og slett mer enn de har råd til.

Når man skal søke om enten forbrukslån eller refinansiering er det lurt å søke til flere banker slik at du kan velge det tilbudet som tilbyr lavest rente.

Er man i behov av å låne penger uten sikkerhet, også kalt forbrukslån, kan det være lurt å sammenligne lånetilbud fra flere banker. Selvsagt er hensiken med å sammeligne forbrukslån å finne et lån med lavest rente på markedet, for å unngå at man tar opp et lån som med høy rente når det finnes andre banker som tilbyr forbrukslån med lavere rente. Den raskeste og mest effektive måten å finne et billig forbrukslån på er bare gjennom å sammenligne forbrukslån med hjelp av en låneformidler.

Gjeld har flere betydninger, men defineres som et økonomisk begrep som et pengekrav i en eller annen valuta. Vi skal se litt på forskjellige varianter av gjeld og hvordan man enklest mulig kan bli kvitt den.

Det er mange som lurer på hva de vil få i rente på et forbrukslån, og på hvilket grunnlag banken fastsetter den effektive renten på forbrukslånet.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.