Hint og tips

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Før du skal kjøpe bolig, trenger du et finansieringsbevis. Finansieringsbevis er det samme som lånebevis, og det viser hvor mye penger banken vil gi deg i boliglån - altså hvor mye penger du har å kjøpe bolig for.

Når man flytter sammen, er det noen ting man bør tenke igjennom og ha klart opptrukne grenser for, når det kommer til økonomien i forholdet. Hvem som betaler ned boligen er en av disse tingene.

Det kan være vanskelig å vite om man burde si ja til å stille som kausjonist eller medsøker på lån. Her får du litt informasjon som kan hjelpe deg med valget.

Lurer du på hva en betalingsanmerkning er? En betalingsanmerkning er kort sagt det man får når du ikke klarer å betale regningene dine, og saken er gått til inkasso uten at du har ordnet opp.

Uforutsette utgifter kan komme når som helst, men med en bufferkonto er man alltid beredt!

Skal du handle på nett nå før jul? Da er det flere ting du bør tenke på, for å gjøre netthandelen trygg og problemfri.

Nå er vi straks i desember, den store julemåneden. Dette er måneden hvor de fleste nordmenn unner seg litt ekstra, og hvor budsjettene raskt sprekker. Så hva kan du gjøre for å få pengene til å strekke til?

Hva er valutaspekulasjon og hvordan foregår det egentlig? Her får du en kort innføring i hvordan du kan begynne med valutaspekulasjon.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.