Forbrukslån som student

2017-06-20         Forbrukslån
Forbrukslån som student

Forbrukslån som student

Studenter har ofte et stramt budsjett, det kan derfor være vanskelig å få spart penger og skaffe kapital til kjøp av bil, bolig eller annet. Studielån er ikke all verdens til inntekt og det kan være vanskelig å få økonomien til å gå rundt hver måned hvis man ikke har fast lønn. Men studenter har også utgifter utenfor studiene, kanskje det er en ferietur eller oppussing? Da kan det være behov for et forbrukslån.

Forbrukslån som student 

Opplysninger til banken

Banken/långiveren skal som regel ha opplysninger om alder, årsinntekt og de tar også en kredittsjekk for å undersøke om du er i stand til å besitte forbrukslånet. Ofte tilbyr bankene forbrukslån fra 5000 - 500 000 kroner.

Med et forbrukslån for studenter er at man har muligheten til å fordele utgiftene over tid, dermed slipper studenten å  betale store engangssummer. Er man flink og betaler lånet som avtalt med banken kan det være flere fordeler med et forbrukslån for studenter.

Få lavest mulig rente

For studenter er det kanskje ekstra viktig å få lavest mulig rente på forbrukslånet. Med lavere rente vil kostnadene for forbrukslånet minske og det er gunstig for en student uten fast inntekt. Det kan være lurt for studenter å sammenligne tilbud fra flere banker for å øke sjansen om å få et bra tilbud på forbrukslån. Men det kan være slitsomt og tidkrevende å søke i hver enkelt bank helt selv, derfor vil det være hjelpsomt å benytte en sammenligningstjeneste som Eminentor.

 

Eminentor samarbeider med flere norske banker og hjelper deg med å få best mulig tilbud på forbrukslån. Vi formidler forbrukslån og refinansiering opp til 500 000 kroner, med rente fra 6.99%. Du trenger kun å fylle ut en enkel søknad og du vil få raskt svar. Søk i dag helt uforpliktende og se hvor bra tilbud da kan få.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.