Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

2017-06-20         Forbrukslån
Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Mange av oss har en hobby og med det kommer det ofte kostnader. Kostnadene varierer mye avhengig av hva du har som hobby. Noen hobbyer er dyre i starten på grunn av oppkjøp av essensielt utstyr, klær og annet tilbehør, andre hobbyer er nesten gratis og noen er regelmessig dyrt for å opprettholde ditt ønsket nivå.

Hobby - En god investering

Mange vanlige hobbyer er dyre i startfasen. Er du bilinteressert, golfinteressert eller annet kan det ofte koste 20 000 kr eller mer til innkjøp av utstyr i starten. Mange vil også ha faste utgifter i måneden eller en fast årsavgift, eksempelvis hvis man er medlem i en klubb eller for opprettholding av utstyr. De aller fleste vil være enige om at kostnadene til en hobby er en god investering i livet. Hobbyer er positivt og gir oss glede, og er viktig å ha for å koble ut fra en stressende hverdag. Det er dessverre slik at ikke alle har penger klar på konto til å finansiere og komme igang med hobbyen, og det kan være kjedelig å bruke lang tid på å spare opp pengene når man bare vil sette i gang. Er man i en situasjon hvor man ikke har penger klart på konto til en hobby kan forbrukslån uten sikkerhet være løsningen.

Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Forbrukslån uten sikkerhet - Eminentor


Hvis du har behov for å låne penger uten sikkerhet for å komme i gang med hobbyen din, vil Eminentor hjelpe deg. Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og øker din mulighet for å få et bra tilbud på forbrukslån. På Minside kan du se alle tilbudene Eminentor har innhentet og selv velge det forbrukslånet som passer deg best. Søknaden er enkel å fylle ut og du får raskt svar. Søk i dag helt gratis og se hvor bra tilbud på forbrukslån du kan få.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.