Forbrukslån

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Ønsker du en flott hage til sommeren? Begynn planleggingen din nå og få finansiering via Eminentor.

Forbrukslån på dagen er kanskje mulig, men det er ikke så lurt. Her kan du finne ut akkurat hvorfor man ikke burde ta opp et forbrukslån på dagen.

Det finnes mange måter å søke om forbrukslån, men hva er måten man kan søke på for å få best mulig rente?

Vurderer du å ta opp et forbrukslån på dagen?Vi forteller om noen av konsekvensene dette kan ha for din økonomi.

Vurderer du å ta opp et forbrukslån, men er usikker på retningslinjene bankene følger og føler du kan bli lurt? Her har vi skrevet om innførte retningslinjer for forsvarlig utstedelse av forbrukslån.

Du står der plutselig og trenger penger til å kjøpe nytt kjøleskap, ny vaskemaskin, eller kanskje du trenger penger til å pusse opp baderommet. Du har aldri vært god på å sette av penger til buffer, så du bestemmer deg for at et forbrukslån vil være tingen for deg. Økonomien din er romslig, og du ser at den godt kan tåle nedbetalingen av et lån. Men hva gjør du nå?

Har du funnet drømmeboligen, men mangler penger til egenkapitalen? Kanskje et lån fra Eminentor vil hjelpe deg med å finansiere ditt boligkjøp?

Drømmer du om et flott bryllup, men mangler finansiering? Et forbrukslån fra Eminentor kan være løsningen for deg!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.